Logo
De beste datingsites van Nederland 2022

Juridische Zaken

I. Affiliate Openbaarmaking

Deze website maakt gebruik van bepaalde vormen van monetisatie, waaronder affiliatie programma’s, wat betekent dat wanneer u op links van verschillende sites, die wij aanbevelen, klikt en zich voor deze diensten aanmeldt, dit in een commissie die op deze site wordt bijgeschreven zal resulteren.

Sommige affiliatie programma’s omvatten, maar zijn niet beperkt tot, Commission Junction, Amazon.co.uk, ClickBank, Tradedoubler en meer.

We bevelen alleen websites aan die we grondig hebben onderzocht. Affiliatie marketing maakt deel uit van ons business model, wat betekent dat onze online geloofwaardigheid veel voor ons betekent en dit komt tot uiting in de kwaliteit van de door ons aanbevolen websites en de informatie die we geven.

Wij krijgen elke maand steeds meer volgers en er zijn veel mensen die hier voor advies, hulp en begeleiding komen. Daarom gaan we als affeliate zeer verantwoordelijk met de zaken om.


II. Derde Partij & Sponsor Ads

Tekst- en beeldadvertenties die op deze site buiten de hoofdartikelen (zoals in een zijkolom) verschijnen, zijn vaak derde partij sponsor ads. We stemmen persoonlijk wel of niet in met de producten en diensten die in deze ads worden geadverteerd. Ze kunnen uitstekend zijn, maar we hebben ze niet allemaal getest. Deze bedrijven betalen ons voornamelijk om te adverteren. Maar we proberen om alleen advertenties te plaatsen die met ons onderwerp te maken hebben.

Als u vragen heeft over eventuele affiliaties op deze website, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met grote genoegen zijn wij bereid om indien nodig uitleg hierover te geven of aanvullende details te verstrekken.

Zie onze contactpagina voor meer informatie.

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!