agences matrimoniales, rencontre sexe, sites de rencontres - testé pour vous

Online dating websites in test: contactadvertenties, online relatiebemiddeling, sexdating sites...

De beste datingsites van Nederland 2018

logo-datingsites-a-z

Naar welke datingsite ben je op zoek?
Lijst van dating sites van A tot Z

Ben je op zoek naar een specifieke datingsite die, bijvoorbeeld, een vriend heeft gesuggereerd of waarvan je gehoord/gezien hebt op internet, radio of TV?

Neem dan een kijkje op de alfabetische lijst! Hier vind je alle datingsites die we voor jou hebben beoordeeld.

Neem het snel door en, in het geval dat je een dating site mist, neem dan contact met ons op:

Info over online dating sites:

Zoek naar één van onze 78 datingsites.

Datingsites: Lees meer over deze datingsites

Onze toelatingscriteria voor een datingsite

Als een datingsite op ons pad verschijnt, dan testen wij het uit! Het is al jaren zo geweest en het zal altijd zo blijven ;).

Onze eerste test neemt alleen een paar minuten in beslag, omdat we nu uiteraard een scherp oog hebben of een datingsite wel of niet goed is. “Goed” betekent dat, ten eerste, er veel aan de gang is en dat de gegeven site goed wordt beheerd. En dat zien we heel snel!

Als we beslissen dat een datingsite het waard is om er een beoordeling over te schrijven, dan plaatsen we het op onze site. De beoordelingen worden elke 6 maanden herzien.

Aangezien we de meeste datingsites in Nederland goed kennen, zijn veel datingsite suggesties die we testen start-ups. We houden ze voor een paar maanden in de gaten; dankzij onze ervaring wordt het uiteindelijk duidelijk of ze wel of niet de moeite waard zijn.

Behalve de toelatingscriteria komen we natuurlijk steeds terug bij de aanbieder. Als we begrijpen dat een datingsite niet meer serieus is of aanzienlijk achteruit is gegaan, dan krijgen ze lagere beoordelingen en worden tenslotte er tussen uit gehaald. Ongeveer 20% van onze aanbevelingen per jaar wordt hierdoor beïnvloed!

Top