Logo
De beste datingsites van Nederland 2024

Interview met VictoriaMilan

Interview met VictoriaMilan:

Het Noorse affaire dating bureau Victoria Milan werd in 2010 opgericht door Sigurd Vedal en werd al snel het grootste affaire platform in Scandinavië. Momenteel heeft het affaire portaal meer dan 3,9 miljoen leden in meer dan 30 landen wereldwijd.

Wij hebben met Sigurd Vedal over de unieke functies van Victoria Milan gesproken en over hoe de Noorse export succes in het buitenland werkt…

Victoria Milan helpt ook mensen in Nederland die getrouwd zijn, maar die passie en avontuur in hun leven missen.

Sigurd Vedal, U biedt met Victoria Milan iets nieuws aan de wereld, dat tot nu toe te weinig aandacht heeft gekregen?

Jazeker. Victoria Milan bloeit en verspreidt zich enorm snel in nieuwe landen. Binnen 4 jaar is het aantal leden van 0 tot bijna 4 miljoen gestegen. Het succes van Victoria Milan laat duidelijk zien dat wij aan de behoeften van veel mensen voldoen. Er is veel meer te bereiken en het inspireert me elke ochtend om nieuwe doelen te stellen en er naar te streven.

De aandacht die Victoria Milan van de maatschappij krijgt, toont aan dat mensen op zoek zijn naar plezier en passie buiten hun romantische relatie. Zij hebben op een platform gewacht dat precies dat aanbiedt, maar waar alles discreet en vertrouwelijk behandeld wordt zonder dat er relaties aan kapot gaan.

Welk beeld heeft het onderwerp van ontrouw in de publieke mening?

Een dating dienst voor getrouwde mensen en degenen die in een vaste relatie zitten en graag op zoek zijn naar een geheime/privé affaire.

Een buitenechtelijke affaire hebben wordt steeds meer als iets natuurlijks gezien en dat is goed. Een affaire hebben betekent niet dat je niet van je partner houdt of dat je de relatie wilt beëindigen. Voor veel paren is dit gewoon een frisse wind die helpt om meer passie aan de relatie te geven. Uiteindelijk leven we maar een keer en zolang je ervoor zorgt dat alles discreet en vertrouwelijk is, hoeven familie en relatie geen spanningen te ervaren.

U staat bekend als een familie persoon en bent “gelukkig getrouwd”. Hoe combineert u uw leven met het werk bij VictoriaMilan, waar getrouwde mensen publiekelijk aangemoedigd worden om vreemd te gaan?

Wij proberen niemand over te halen om aan een affaire te beginnen. Iedereen maakt zelf zijn of haar eigen beslissing en vaak hebben ze deze al lang genomen voordat ze zich bij onze website aansluiten. Onze rol is om een discreet en vertrouwelijk platform te bieden die de avonturen van onze leden geheim houdt. In tegenstelling tot gedachteloze, spontane affaires worden families en partners, dankzij Victoria Milan, niet er bij betrokken en het gevaar om iemand ermee te raken is veel kleiner. We bieden gewoon de juiste sfeer aan.

Wat is het succes van VictoriaMilan volgens u?

Het internet wordt steeds belangrijker in de maatschappij. Vriendschappen, relaties en geheime minnaars worden hier in Nederland steeds vaker op sociale netwerk sites gevonden.

Dankzij de technologie is het zoeken naar een affaire verplaatst van echte sociale ontmoetingsplekken, zoals een bar of een nachtclub, naar internet platformen, zoals Victoria Milan. Een online affaire biedt de bescherming van anonimiteit en discretie.

Zijn singles ook welkom op uw site

Onze leden kunnen elke relatie status hebben. Het doelgroep van Victoria Milan is echter heel duidelijk; koppels die getrouwd zijn of in een relatie zitten, maar de passie en avontuur in hun leven missen en mensen die op zoek zijn naar een affaire om hun verlangens te bevredigen. Ze missen een actief seksleven, maar willen hun relatie ook niet beëindigen of in gevaar brengen. Dat is het motief van de leden op VictoriaMilan.

Victoria Milan is een Noorse dating site die snel de marktleider van heel Scandinavië is geworden. Is er een opmerkelijk verschil tussen Noorwegen, Zweden en Denemarken?

Scandinavië is zeker onze grootste markt, hoewel landen zoals Spanje, België en Nederland steeds meer belangrijker worden. In de zin van verschil: er zijn natuurlijk meer gemeenschappelijke dingen.

Welke gemeenschappelijke dingen delen de leden van Victoria Milaan in Scandinavië?

Vrouwen, of ze uit Zweden, Denemarken of Noorwegen komen, willen graag dat hun affaire partners gevoel voor humor hebben, terwijl de mannen bij Victoria Milan graag zakelijk willen blijven en vooral orale seks prefereren. Bij de vrouwen uit Noorwegen en Denemarken is de zoektocht naar een partner voor een affaire niet alleen bedoeld voor erotische doeleinden, maar ook om te reizen, terwijl de Zweedse vrouwen een voorkeur hebben voor “pure” seks.

Onze tip: combineer elkaars voorkeuren om iedereen gelukkig te maken.

Alle leden zijn verschillend en hebben hun persoonlijke behoeften. Wij bieden een gedetailleerd profiel waar men alle voorkeuren kan delen en daardoor een inzicht op verschillende details kan hebben.

Victoria Milan is niet alleen in Europa maar ook wereldwijd actief: van Australië tot Hong Kong en Zuid-Afrika. Laten we het over uw Europese leden hebben. In welk land heeft u meer succes en waar loopt het moeizamer?

Onze site is al in meer dan 33 landen over de hele wereld actief en in Europa zijn Zweden, Finland, Denemarken, Spanje, België, Nederland en Polen de meest succesvolle.

We dachten dat Polen, met zijn 95% Katholieke bevolking, het niet zou klaren met onze diensten, maar werd Victoria Milan tot onze verrassing snel geaccepteerd. Na de eerste dag hadden we al 10.000 nieuwe registraties. In de eerste weken kwam het tot 20.000 en vandaag is het drie keer zo veel.

De Zwitsers staan bekend als open en tolerante mensen op het gebied van erotische avonturen. Kunt u dat bevestigen?

Wij begeleiden onze leden niet naar de slaapkamer, maar onze statistieken tonen dat 45% van de vrouwen naar sex en erotiek zoekt. Ongeveer 30% geeft aan dat ze van orale seks opgewonden raken. Deze cijfers liggen niet ver van de gegevens van mannen, waarvan 45% naar seks en erotiek zoekt en 39% orale seks wilt. Dat is uiteraard meer dan de andere Europese landen.

Net zoals Polen is Spanje ook erg Katholiek. Welke rol speelt geloof? Heeft geloof en religie invloed op het aantal affaires?

In Spanje zijn niet alle mensen erg religieus. Integendeel, Spanje is een van onze belangrijkste markten. Volgens een onderzoek onder 6.000 leden is 83% gelovig, maar niet actief in hun geloof.

Victoria Milan heeft veel gemeen met een dating site uit Canada. Er zijn afbeeldingen die erg op elkaar lijken en men kan tot de conclusie komen dat Victoria Milan misschien wel de site als sjabloon heeft gebruikt. Is dat waar en wat is uw mening erover?

We doen geen uitspraken over de concurrentie. Je ziet snel dat we totaal anders zijn en dat er geen tweede merk op de markt is. Bekijk zelf de sites en vorm je eigen mening (lacht).

Wat is de feedback van de concurrentie? Voelt u zich gevleid of is het juist uitdagend?

Zoals ik al eerder had aangegeven, geef ik geen commentaar op onze concurrentie, dat is niet hoe wij werken. Bij Victoria Milan zien wij de concurrentie als een uitdaging en proberen we elke dag iets nieuws te bereiken.

Desondanks wil ik met een vergelijking komen. Net zoals de concurrentie gebruikt Victoria Milan provocatieve reclameborden waarop bekende mensen staan. In België hebben jullie de koninklijke familie tot ambassadeur gemaakt om jullie boodschap over te brengen. Na 48 uur werd het reclameboord in het openbaar verbannen, aangezien het koningshuis het niet erg verwelkomde. Wat is het doel van deze reclamemaatregelen en wat zijn de uitkomsten van soortgelijke campagnes?

We willen laten zien wat Victoria Milan te bieden heeft: maximum discretie, anonimiteit, geheimhouding. Bekende mensen trekken veel aandacht, staan altijd onder de schijnwerpers en worden door journalisten gevolgd. Juist deze mensen weten alles over een hoog niveau van discretie en dat is vanzelfsprekend bij Victoria Milan. We willen dat mensen ons product en concept begrijpen. De beste manier om dat te doen is om iets te gebruiken dat bij iedereen bekend is. Tot nu toe hebben we veel succes behaald met deze reclame methode.

We delen onze waarden met de bevolking en krijgen het best mogelijke aandacht; dit is precies waar reclame over gaat. Gezien en begrepen worden.

Victoria Milaan beschrijft zichzelf als een 'controversieel, verdelend affaire dating platform'. Is dat wat jullie willen overbrengen met jullie reclameboorden?

Victoria Milan is in veel landen het onderwerp van gesprek. Ik weet zeker dat dit niet aan onze slogan te wijten is, maar juist aan ons concept. De waarden die wij aan onze leden doorgeven en de manier hoe wij hun behoeften voorop stellen, de aandacht in de media; dat is allemaal deel van ons concept. Tenslotte is onze dienst gewoon anders, zelfs wat controversieel. 

We krijgen veel aandacht, maar ik weet zeker dat dit gewoon de reactie van de wereld is in betrekking tot activiteiten die zich van “offline” naar “online” verplaatsen. En jullie moeten nooit vergeten dat onze reactie in samenhang staat met de verwachtingen van de mensen. Dit is juist de reden waarom we steeds nieuwe klanten binnenhalen en we als bedrijf groeien.

Ik geloof dat een gepassioneerde affaire een relatie goed kan doen.

In wat verschilt Victoria Milan van andere concurrenten? Wat is het unieke verkooppunt? Heeft Victoria Milan zijn eigen Europese structuur, functies en eigenschappen?

Victoria Milan helpt ook mensen in Nederland die getrouwd zijn, maar die passie en avontuur in hun leven missen. Door het vinden van een geheime affaire, die discreet uitgevoerd kan worden, kan je een nieuwe passie ervaren en je bestaande relatie herontdekken.

Meer dan 40% van de leden op traditionele dating sites liegt over hun relatie status, omdat ze te bescheiden of bang zijn om hun ware status te openbaren en dan naar een sexdate te zoeken. Victoria Milan biedt de juiste passende dienst om deze kloof in de markt te dichten. We bieden een veilig platform waar gelijkgestemden elkaar kunnen ontmoeten en een discrete, geheime en rationale affaire kunnen beleven.

Victoria Milan verschilt van andere dating sites, aangezien we veel aandacht besteden aan onze vrouwelijke leden en bovendien is de site gemakkelijk te gebruiken. We bieden een service met 100% discretie en anonimiteit door middel van verschillende functies, zoals het uploaden van wazige foto’s. Dan hebben wij ook anonieme profielen, automatische logout en een paniek knopje dat je naar een andere website leidt zodra er iemand onverwacht de kamer binnenloopt terwijl je online bent.

Waar komt de naam Victoria Milan vandaan?

Zoals al vermeld, is het voor ons bij Victoria Milan belangrijk dat onze vrouwelijke leden zich comfortabel voelen. Met deze naam wilden we laten zien dat ons beeld en onze diensten net zo geschikt zijn voor vrouwen als het voor de mannen is. Onze vrouwelijke leden krijgen snel de zekerheid waardoor ze zich comfortabel voelen bij Victoria Milaan. Naast discretie en anonimiteit besteden we ook aandacht aan respect onder onze gebruikers.

Onze slogan is erg direct en duidelijk.

Kunt u een typisch lid beschrijven? Hebben jullie veel koppels die een open relatie hebben of die vaak vreemdgaan en gebruik maken van de geheimhouding van Victoria Milan?

Onze interne gegevens laten zien dat de meeste leden op zoek zijn naar een geheime affaire. Uiteraard zijn er ook leden die een open relatie hebben, maar die vormen niet de meerderheid. Open relaties worden net zoveel veroordeeld als de geheime affaires.

Bovendien is een open relatie een heel ander idee dan om een buitenechtelijke affaire te hebben. Ik begrijp beide situaties en geloof dat een gepassioneerde affaire een goede invloed op de relatie kan hebben en het betekent niet het einde.

Sigurd Vedal, wij willen u hartelijk bedanken voor dit interessante interview. Het allerbeste en nog veel succes voor u en Victoria Milan.


Behalve "Victoria Milan" hebben we ook interviews gehouden met:

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!