Logo
De beste datingsites van Nederland 2024
hoe-snel-zou-men-een-potentile-partner-uit-het-web-ontmoeten-

Hoe snel zou men een potentiële partner uit het web ontmoeten?

Velen vragen zich af wat is een redelijke termijn om volgens de online dating dan te ontmoeten in het echte leven. De onzekerheid is groot. Tenslotte willen we alles goed doen.

Meteen na een eerst gesprek zou men nog niet persoonlijk met elkaar kennis maken. Maar ook te lang afwachten is met betrekking tot diverse reden niet aanbevelenswaardig. Het is belangrijk om bepaalde veiligheidsregelen in acht te nemen. Dan kunt u misschien al na een korte tijd met nieuwe interessante mensen bij elkaar zitten.

De beste online relatiebemiddeling

Dit is natuurlijk een kwestie van smaak. Hoe snel sprekt u normaal gesproken af met een potentiële partner met een date? Nee, we bedoelen hier niet een one night stand of een slippertje! Al na een 5-minuten-gesprek op een party? Dan neemt u bij het web-dating uw mogelijke partner ook niet een half jaar lang onder de loep. Dit maakt er weinig zin.

Via een lange fase van het online kennis maken wordt uw denkbeeld van uw virtuele partner altijd hoger. U peuteert in gedanken een mens, die er in de meeste gevallen niet bestaat in de realiteit.

Misschien hebt het virtuele potentiele partner een hectische trillen aan de oogen. En dit zou u kunnen storen, omdat u zelf misschien een zenuwachtige persoon bent en dit trillen u nog zenuwachtiger maakt. Of stelt u voor, u ontmoet u droomman uiteindelijk na maanden en dan kunt u hem niet luchten. U zou kostbare tijd op deze mens hebben gebruikt, die als partner noit in kwestie zou komen. Maar ander geinteresseerde zou hebben vervolgens geen kans, omdat uw zogenaamde droomman zo prachtige mails stuurt en aangenaam op de telefoon een praatje kan maken. Dus zou u niet verwonderd zijn, indien een potentiele partner na enkele mails en een mooi telefoontje een ontmoeting met u voorstelt. Er moet daarbij niet om een losbol gaan, die aan niets anders denkt als u in het kreupelhout te trekken. Er moet veeleer om een ervaren web-dater gaan, die liever persoonlijk met u ontmoet als een illusie van u op te bouwen.

Ontmoeting met de nieuwe partner: veiligheid in acht nemen!

Als u nu bang bent omdat u ontmoet als een potentiele partner een vreemde mens, zijn er enkele nuttige tips. Het is in het bijzonder belangrijk omdat u ontmoet de potentiele partner aan een locatie, met die u al bent bekend en waar ook ander mensen verwijlen. Wie zich bij het eerst date in de hol van de leeuw waagt, moet niet zijn verwonderd als hij aldaar wordt gegeten. U stapt tenslotte ook niet in de auto van vreemde mannen in!

Of toch? Dan zouden we u graag op wijzen dat u dit gedrag bij het zoeken naar een partner misschien ook zou moeten overdenken. U kunt niet weten wie uw date-partner daadwerkelijk is. Bovendien kan het voordelig zijn om een vriendin van het gepland date te vertellen. Want een enig controle telefoontje van uw vriendin kan u ervoor redden om de meest saaie date-partner niet de hele avond te moeten verdragen.

Als u bent goed voorbereid kan tegen een snel ontmoeting en kennis maken niets worden ingebracht.

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!