Logo
De beste datingsites van Nederland 2024
vrouwen-en-erotische-aanbiedingen--hoe-sexy-mag-een-dating-profiel-zijn-

Vrouwen en erotische aanbiedingen:
Hoe sexy mag een dating-profiel eigenlijk zijn?

Veel singles weet niet nauwkeurig hoe sexy ze zich in woorden en foto's in hun profiel online kunnen laten zien. Hoeveel en wat precies moet men tonen en waar kan men zich beter verhuld opstellen?

Moeilijk te zeggen, maar heel duidelijk liever iets te weinig dan teveel! Wees niet te aanstootgevend! Vooral niet als u een levenspartner zoekt.

De beste online relatiebemiddeling

Heidi Klum doet het in de GQ en Katja Schuurman doet het zelfs in de Playboy – ja, als ze zich allemaal sexy in de openbaarheid laten zien en misschien ook wel eens een omhulsel meer op de grond laten vallen, waarom u dan niet?

Veel vrouwen hebben zich al afgevraagd, hoe sexy ze eigenlijk in hun profiel mogen zijn. Moeten men in de tekst iets van zijn seksuele verlangens prijsgeven, zijn wellustige fantasieën, misschien zelfs van zijn erotische capaciteiten? En hoever zou een foto eigenlijk moeten gaan? Is het oké, om de etalage van de avondjurk te tonen of kan men zelfs foto's laten maken met een zwarte beha ?

Het antwoord is ontnuchterend: nooit, als u op zoek bent naar een levenspartner - en zelfs als u op zoek bent naar een amoureuze affaire ofwel een slippertje, moet u oppassen: diegenen die een potentiële minnaar willen aantrekken, lokken daarmee dus ook hele zwermen grappenmakers en woestelingen aan.

Ja, zult u zeggen, maar een beetje bedekt dan? Juist bij de zogenaamde 'casual dating" ("gelegenheidssex "), die vaak wordt vergoeilijkt als "zijsprongetje ", willen vrouwen toch hun mooiste kanten laten zien - en soms zelfs zeggen, waarmee ze in de liefde punten kunnen scoren.

Wat gedaan? Voor de teksten in de typische zijsprong advertenties kunt u gerust het vuurtje een beetje opstoken – tenslotte wil men toch een zeer specifieke Lover - dus zacht wijzen op wat er wordt verwacht en wat men te bieden heeft. Dat was trouwens al gebruikelijk in de dagen van de krantenadvertenties – daar zocht men juist een man voor "alles wat mooi is ", of zei men, dat men “geneigd was tot de Engelse liefde" of een "sterke hand" zocht. Kort samengevat: het woord is nog steeds anoniem en dus kan men heden ten dage ook een beetje verder gaan en nauwkeuriger beschrijven, welke verlangens men voelt. Evenwel: gelieve niet te aanstootgevend - dan kun je worden verward met de professionele concurrentie - voor de meeste vrouwen is dat een horrorbeeld.

Heel slecht staat het met erotische foto’s. Ze raken heel snel in omloop. Het beste advies: ze helemaal niet op het het net zetten! Als het moet: ze door een fotograaf in een neutrale studio laten maken, geen tatoeages en andere typische herkenningstekens tonen (denk eraan trouwring af te doen). Pruiken en flink opmaken zijn aan te bevelen, wanneer het gezicht moet worden getoond - maar tegenwoordig kan echter ook met Photoshop door technisch bewerken alles onherkenbaar gemaakt worden.

Echt weinig effect hebben overigens felle tot middelsterke zonnebrillen of lichte softlenzen - ze kunnen zo worden gecorrigeerd, dat later, toch het gezicht weer te herkennen is. De gevaren bij lichtzinnig ingevoerde naaktfoto’s zijn helemaal niet te onderschatten – reeds vele malen hebben vrouwen getracht om hun wat dit betreft relevante tracks op het internet te wissen - en slechts zeer zelden hadden ze daarbij succes. Dan is het echt beter, je helemaal niet naakt of in ondergoed te laten zien.

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!