Logo
De beste datingsites van Nederland 2024
vrouwentypes--welk-profiel-scoort-bij-de-mannen-

Vrouwentypes:
Welk profiel scoort bij de mannen?

Nieuwkomers in het zoeken van een partner op het internet vragen zich meestal af, hoe ze zich het beste moeten presenteren, om goede kansen te hebben. Vaak is er veel onzekerheid in het creëren van de profielen.

Er bestaan veel verschillende mogelijkheden om uw contactadvertentie een beetje op te leuken. Maar overdrijf het niet, een kern van waarheid moet er wel zijn!

De beste online relatiebemiddeling

Een journaliste wilde weten: welk type vrouw heeft de beste kansen bij internet dating? Om hier achter te komen, kroop ze in drie verschillende rollen: nachtwens, toscana80 en cutegirl. Het resultaat was verrassend – vooral voor haarzelf. Want door de drie verzonnen vrouwentypes kwam ze erachter heel toevallig ook achter wat voor soort vrouw ze zelf is.

Hoe kan je daarvan profiteren?

Zeer weinig mensen kunnen eenduidig definiëren, welke persoonlijkheid zij hebben. De GLAMOUR -redactrice splitste dus om kort te gaan haar persoonlijkheid in drie vrouwelijke personages op: "Nightwish", het oppervlakkige en levenslustige feestbeest, "cutegirl" als het zo natuurlijk mogelijk blijvende, altijd glimlachende hertje zonder persoonlijkheid en "toskana80" als zelfbewuste, open-minded dame met eigen interesses.

Van de vele interessante details, die in het artikel (GLAMOUR 15/08) te lezen staan, willen we dit er voor u uitlichten : Mannen oriënteren zich duidelijk op het contactadvertentie-profiel. Wie duidelijk maakt, dat hij niet snel genoeg van het leven kan genieten, trekt de snelle dikdoeners aan - je kon niet anders verwachten.

Het zachte, natuurlijke knuffeldier wekt de dromen van de bescherm-mannen, maar trekt ook die mensen aan, die op zoek zijn naar een vrouw die is makkelijk te domineren valt. De zelfverzekerde vrouw aan de andere kant raakt vooral mannen die serieuze bedoelingen hebben voor de toekomst.

Tenslotte was de journaliste dan ook het meest gecharmeerd van haar personage "toskana80" . Het meest verrassend aan de zelftest was echter: op de een of andere manier ontdekte ze, dat ze in het echte leven op zijn minst tijdelijk zich een beetje identificeerde met alle gecreëerde types.

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!