Logo
De beste datingsites van Nederland 2024
zes-regels-bij-het-afspreken-voor-snelle-sex

Zo kan niets meer verkeerd gaan:
Zes regels bij het afspreken voor snelle sex

Als u op het internet op zoek wilt gaan naar sexcontacten, zult u snel ontdekken dat het aanbod in eerste instantie overweldigend is. Vaak zijn de kandidaten zeer terughoudend, als het erom gaat persoonlijke zaken prijs te geven, wat aansluitend tot teleurstelling of zelfs gevaar kan leiden.

Hieronder vindt u een paar tips hoe u zich kunt voorbereiden op een erotische ervaring.

De beste sites voor seksdating

Het maken van een afspraak om seks te hebben is dankzij de vele slipperteje-agentschappen, sexcontactbeursen en sexaucties inmiddels gangbare praktijk geworden. Of dit goed of slecht is, mogen andere bepalen - de datingconsultant maar kan de feiten niet ignoreren.

Hoe hoog is het risico – en wanneer is het te hoog?

De risico's bij "normale" dates worden helaas ver overschat – vooral bij sommige mailboxtantes, die vooral vrouwen met een half dozijn zekerheidsbanden vast willen leggen. In "sexdates" wordt echter het risico vaak onderschat, namelijk wanneer de partners zich met betrekking tot persoonlijke dingen heel “bedekt” houden - dat is vooral bij escapades heel begrijpelijk.Waarop zou men daarom moeten letten?

 1. Een goed hotel uitkiezen
  In typische escapades, is het heel gewoon, bij overige lustevenementen ook best goed om te doen: het oponthoud in een hotel. In de regel is in een goed hotel altijd iemand bereikbaar, mochten er problemen ontstaan- en het personeel kan zwijgen. U bent niet de eerste gast, die daar voor een one night stand een kamer neemt.
 2. Dubbele beveiliging door twee mobieltjes
  Als u wilt bereikbaar wilt blijven of moet blijven, neem dan een mobieltje mee dat rinkelt of piept of zingt en absoluut zichtbaar is - en een tweede die op mute staat en ergens verborgen kan worden.
 3. Sporen achterlaten
  Meestal willen de gehuwde partners geen sporen achterlaten – maar sporen zijn heel belangrijk, als er iets mis zou gaan. Sporen kunnen zijn: een gesprek met personeel van het hotel, een paar foto's met een digitale camera van de omgeving (en ook van de partner, indien hij niet bang is), een notitie in het huis waar je geweest bent.
 4. Met een Codewoord beveiligen
  Bel een ingewijde vriendin op, zodra u met uw date alleen bent – u heeft een gecodeerde, onschuldige zin nodig in geval van nood. Typisch: „Kijk eens even of de kachel uit is“ – dan is alarm gegeven.
 5. Condooms
  Neem in ieder geval condooms mee – en gebruik ze. Uw partner kan duizend keer zeggen dat hij niets heeft – maar het risico is veel te hoog.
 6. Tenslotte het belangrijkste
  Als u iets als niet pluis voorkomt - onmiddellijk stoppen met alles en aan het touw trekken. Daarbij moet u uw instinct volgen en alle beleefdheid en terughoudendheid laten varen.
Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!