agences matrimoniales, rencontre sexe, sites de rencontres - testé pour vous

Online dating websites in test: contactadvertenties, online relatiebemiddeling, sexdating sites...

De beste datingsites van Nederland 2017

Online dating nieuws uit Nederland: 14. april 2017

Seks hebben voor werk begint

In een nieuw onderzoek genaamd “Van slaapkamer naar kantoor” beweren wetenschappers dat seks voordat je naar werk gaat de werkprestaties van een persoon tot 24 uur bevorderd. Tegelijkertijd ervaren mensen die hun werk mee naar huis brengen een negatieve invloed op hun seksleven. Dus zet de mobiele telefoon weg en ga naar de slaapkamer.

Meer dan 150 paren (hetero, homo of biseksueel) hebben meegedaan aan het onderzoek, die door de Universiteit van Oregon en de Oregon Staatsuniversiteit werd uitgevoerd. Elke ochtend en avond in een periode van twee weken hadden de paren seks en moesten ze zich op de hoogte stellen wat voor invloed het op hun dagelijkse leven had.

De onderzoekers stelden vast dat mensen die seks voor het werk hadden meer “positieve stemmingen” hadden gemeld, wat op zijn beurt voor een betere werkprestatie zorgde en een groter werkplezier.

"We maken grappen over mensen die 'vrolijk hun bed uitspringen’, maar het blijkt dat dit eigenlijk iets is waarmee we rekening moeten houden en iets waaraan we aandacht moeten besteden ', zegt onderzoeker Keith Leavitt. "Het behoud van een gezonde relatie die een gezond seksleven omvat, zal werknemers helpen om gelukkig te blijven en geconcentreerd te zijn in hun werk, waardoor de medewerkers en de organisaties voor wie ze werken, profiteren."

Onderzoekers denken dat de reden waarom mensen na het hebben van ochtendseks een verhoogde energie op hun werkplaats beleefden, te danken is aan het feit dat tijdens seks oxytocine en andere neurochemicaliën in de hersenen vrijkomen, waardoor mensen zich met elkaar veel meer verbonden voelen. 

"Seks helpt onze lichamen om een cocktail van hormonen en endorfines, zoals dopamine en oxytocine die onze stemming verhogen, vrij te laten en helpt ons te ontspannen en meer liefdevol te zijn met onze partner," zegt seksuoloog Isiah McKimmie. "Seks verlaagt ook onze hartslag, verhoogt ons immuunsysteem en helpt ons om beter te slapen."

Bron: queerty.com

Online Dating Nieuws uit de Nederlandse single-scène:

online dating news
Alle onlinedating nieuws

Vergelijkbaar:

dating tips
Flirttips
Flirttips voor de wereld van singlebeurzen
dating sites analysis

Analyse overzicht
De beste
relatie online website in detail:
leden, technische gegevens, ...

Top