agences matrimoniales, rencontre sexe, sites de rencontres - testé pour vous

Online dating websites in test: contactadvertenties, online relatiebemiddeling, sexdating sites...

De beste datingsites van Nederland 2017

Online dating nieuws uit Nederland: 22. mei 2017

Vrouwen zoeken mannen die op hun broer lijken

Je hebt vast gehoord dat vrouwen vaak onbewust een partner zoeken die op hun vader lijkt. Toch is het beter om deze onderstelling te negeren. Volgens een recent onderzoek kiezen vrouwen onbewust juist iemand die veel op hun broer lijkt.

Broer versus partner

Het onderzoek werd door de Britse Northumbria University uitgevoerd waarbij de proefpersonen 4 foto’s te zien kregen naast de foto van een broer van een vrouw. Een van de vier foto’s behoorde tot de partner van de vrouw en de andere drie waren willekeurige mannen. De deelnemers moesten aangeven welke man het meeste op de broer van de vrouw leek, maar wisten niets van het verband tussen de mannen.

Resultaat

Volgens hoofdonderzoeker Tamsin Saxton in een interview aan The Independent waren de resultaten opmerkelijk: ”het gezicht van de broer en de partner lijken op elkaar. Dit geldt uiteraard niet voor alle vrouwen, maar in het algemeen zie je een gelijkenis tussen de man en de broer van een vrouw.”

Uitleg

Waarom het zo is, heeft het volgende uitleg volgens Saxton: „We vinden vaak mensen aantrekkelijk en plezierig, omdat ze op iemand in onze omgeving lijken en dat geeft een vertrouwd gevoel.“ Je ziet veel mensen die iemand kiezen met dezelfde opinies, levenskijk en interesses. Hieruit volgt dat het vrij waarschijnlijk is dat je broer en partner het ook goed met elkaar kunnen vinden.

Source: singlessite.nl

Online Dating Nieuws uit de Nederlandse single-scène:

online dating news
Alle onlinedating nieuws

Vergelijkbaar:

dating tips
Flirttips
Flirttips voor de wereld van singlebeurzen
dating sites analysis

Analyse overzicht
De beste
relatie online website in detail:
leden, technische gegevens, ...

Top