agences matrimoniales, rencontre sexe, sites de rencontres - testé pour vous

Online dating websites in test: contactadvertenties, online relatiebemiddeling, sexdating sites...

De beste datingsites van Nederland 2018

Online dating nieuws uit Nederland: 14. juni 2017

Seks wordt beter met de leeftijd

Als men ouder wordt, vallen vaak dingen niet meer zo mee. Je ziet je gezicht verouderen, je bent niet meer zo strak als voorheen en je bent ook niet meer zo up to date met de laatste trends. Maar wees niet bezorgd als je al deze trekjes ziet verschijnen. Het goede nieuws is dat het seksleven alleen maar beter wordt met de jaren.

Dit wordt beweerd door het vaktijdschrift 'Journal of Sex Research' waar de studie staat opgeschreven. De universiteit van Waterloo heeft zich op dit onderzoek gericht en volgde het seksleven van 1.100 mannen en vrouwen tussen de 45 en 75 jaar en dit allemaal voor tien jaar. Volgens de resultaten wordt seks steeds beter met de jaren mits je je ook jong van geest voelt.

Volgens professor Steven Mock wordt er over seks bij ouderen niet veel gesproken en wordt het niet vaak onder het zonnetje gezet. Dit is ook een van de redenen waarom ze met dit onderzoek zijn begonnen. Ze kwamen erachter dat als men 'jong van geest' is, men een beter seksleven beleeft.

Veel mensen vinden een goed seksleven erg belangrijk. Daarnaast is het geen nieuws dat het een sterkere band creëert tussen de partners en veel positieve inwerkingen heeft op de gezondheid. Een ander bedrijf genaamd Natural Cycles, een anticonceptie app, heeft zich ook in dit onderwerp verdiept. Volgens het onderzoek van de app hebben vrouwen boven 36 jaar betere orgasmes. Daarnaast vindt 80% van de vrouwen in deze leeftijdscategorie zichzelf seksueel aantrekkelijker en beter voelend, vergeleken met de 40% van de vrouwen tussen 24 en 35.

Hoe verder we op leeftijd komen, des te beter gaat het worden. Maar liefst 86% van de oudere vrouwen geeft aan dat ze de afgelopen maand goede seks hebben gehad. Ze beleven betere en meer orgasmes. Volgens relatietherapeute Tara Saglio komt dat doordat de ouderen vrede hebben met hun lichamelijke mankementen en onzekerheden. Dan voelen ze zich ook niet erg onder druk om goed in de slaapkamer te presteren. De onzekerheden (dik, dun, saai zijn) komen niet meer van pas. Daarnaast geven de mensen, die al in een jarenlange en liefdevolle relatie zitten, aan wat ze wel en niet prettig vinden.

Source: hln.be

Online Dating Nieuws uit de Nederlandse single-scène:

online dating news
Alle onlinedating nieuws

Vergelijkbaar:

dating tips
Flirttips
Flirttips voor de wereld van singlebeurzen
dating sites analysis

Analyse overzicht
De beste
relatie online website in detail:
leden, technische gegevens, ...

Top