agences matrimoniales, rencontre sexe, sites de rencontres - testé pour vous

Online dating websites in test: contactadvertenties, online relatiebemiddeling, sexdating sites...

De beste datingsites van Nederland 2018

Online dating nieuws uit Nederland: 04. september 2017

Op welke leeftijd hoeveel seks: Alle feiten

Dat mensen op alle leeftijden seks hebben, is een feit. Maar gebeurt het op elke leeftijd evenveel of zijn er verschillen? Hebben bijvoorbeeld de bezige dertigers vrije tijd voor seks? En genieten de ouderen veel meer van seks dan de jongeren? Hier vind je de feiten.

Enkele feiten over dit onderwerp zijn door het Kingsley Institute na een onderzoek naar voren gebracht. Volgens de resultaten hebben jongeren tussen de 18 en 29 het meest seks, wat niet verrassend is. Meisjes beginnen met seks bij de gemiddelde leeftijd van 17,2 jaar en bij de jongens is dat 16,8 jaar. De onderzoekers hebben zelfs vastgesteld hoe vaak twintigers gemiddeld per jaar seks hebben: dat is 112 keer.

Bij de dertigers zijn het andere getallen. Hoewel ze het drukker hebben met hun gezin en carrière, hebben ze toch gemiddeld 86 keer per jaar tijd voor seks; dat is ongeveer tweemaal per week. Bij de mensen tussen de 40 en 49 wordt dit getal minder, namelijk 69 keer per jaar.

Jammer genoeg hebben de onderzoekers van Kinsley de oudere leeftijdsgroep niet ondervraagd. Wel is er onder deze leeftijdscategorie onderzoek gedaan door Healthy Women, die bevestigen dat 40% van de paren die meer dan 25 jaar getrouwd zijn 2 a 3 keer per week seks hebben. Bij de koppels die al 50 jaar samen zijn wordt dit percentage 35%. Opmerkelijk is dat er weer een stijging gezien wordt bij de koppels die meer dan 65 jaar bij elkaar zijn; het is dan boven de 40%.

Bron: welingelichtekringen.nl

Online Dating Nieuws uit de Nederlandse single-scène:

online dating news
Alle onlinedating nieuws

Vergelijkbaar:

dating tips
Flirttips
Flirttips voor de wereld van singlebeurzen
dating sites analysis

Analyse overzicht
De beste
relatie online website in detail:
leden, technische gegevens, ...

Top