agences matrimoniales, rencontre sexe, sites de rencontres - testé pour vous

Online dating websites in test: contactadvertenties, online relatiebemiddeling, sexdating sites...

De beste datingsites van Nederland 2018

Online dating nieuws uit Nederland: 18. oktober 2017

Wie hebben grotere seksverlangens: Mannen of vrouwen?Bij de vraag „wie hebben grotere seksverlangens“ wordt er gelijk aangenomen dat het de mannen zijn die vaker seks willen. Of dat echt ook zo is, probeert de bekende Huffington Post door middel van een nieuw onderzoek na te gaan.

Het onderzoek is ondernomen door het bedrijf Voucher Codes pro om te begrijpen wie er vaker onder de lakens wil belanden. Ze kwamen tot dit besluit, nadat ze hadden opgemerkt dat er veel vaker online gezocht werd op seksspeeltjes en lingerie.

Voor het onderzoek werden er 2.383 Britten van verschillende leeftijdscategorieën boven de 18 jaar ondervraagd. Een van de voorwaarden om deel te nemen aan het onderzoek was het hebben van een langdurige relatie. De deelnemers werden gevraagd wie van de partners grotere seksverlangens had.

Uitkomst: Stereotypen worden gebroken

De resultaten waren verrassend. Volgens het onderzoek wilde 59% van de vrouwen vaker seks, vergeleken met 41% van de mannen. Daarnaast zijn de onderzoekers erachter gekomen dat het verschil in seksuele verlangens in 21% van de gevallen botsingen teweeg brengt.

Waarom de een grotere verlangens heeft dan de ander wordt als volgt uitgelegd: in 34% van de gevallen wordt een gebrek aan avontuurlijkheid naar voren gebracht. In 32% van de gevallen denkt men dat de partner ’te lui’ is en 20% van de paren hebben verschillende voorkeuren tussen de lakens.

Tijdens het onderzoek werd er ook gevraagd wat ze nu het meest missen in hun relatie vergeleken met de eerste fase. 36% vindt dat ze de spontane dingen die ze vroeger samen deden missen. 33% geeft aan dat ze in hun beginnende fase minder ruzie hadden.

Bron: metronieuws.nl

Online Dating Nieuws uit de Nederlandse single-scène:

online dating news
Alle onlinedating nieuws

Vergelijkbaar:

dating tips
Flirttips
Flirttips voor de wereld van singlebeurzen
dating sites analysis

Analyse overzicht
De beste
relatie online website in detail:
leden, technische gegevens, ...

Top