agences matrimoniales, rencontre sexe, sites de rencontres - testé pour vous

Online dating websites in test: contactadvertenties, online relatiebemiddeling, sexdating sites...

De beste datingsites van Nederland 2018

Online dating nieuws uit Nederland: 05. december 2017

Vegans zijn verreweg de meest sexy

Op zoek naar de liefde? Waarschijnlijk zal je volgens een recent onderzoek door “#1 dating app” Zoosk meer interesse opwekken bij anderen als je veganist bent.

Het datingbedrijf heeft ongeveer vier miljoen online dating profielen en meer dan 350 miljoen eerste berichten onderzocht om te begrijpen of eten een rol speelt bij het leuk vinden van iemand.

Het onderzoek wees erop dat “vegans verreweg de meest sexy optie zijn en 62% meer berichten ontvangen” dan het gemiddelde. Dus, als je in je profiel weergeeft dat je vegetariër bent, dan zal je tot 52% meer berichten ontvangen. Zoosk wijst erop dat dit erg indrukwekkend is, aangezien slechts twee jaar geleden bij de vermelding “vegetariër” eigenlijk de reacties met 100% verminderde. De tijden veranderen dus ook in de online dating wereld!

Het onderzoek heeft zich ook verdiept welk eten het beste is om op een online dating profiel te vermelden. Guacamole komt als eerste, met een enorme toename van 144% inkomende berichten. Aardappelen komen verrassend op de tweede plaats met een 101% toename van het aantal berichten. Degenen die hun profiel willen verfijnen, kunnen met de vermelding van chocolade, salade, sushi en avocado het aantal berichten met meer dan 90% vergroten.

Maar probeer wel gebakken kip te vermijden; bij de vermelding van deze maaltijd op je profiel zal het aantal berichten met 15% verminderen. Bovendien werden kippenvleugels of ribben genoemd als het slechtste voedsel om te eten tijdens een date. Het is vanzelfsprekend logisch dat met chocolade bedekte aardbeien als het beste eten gezien werd.

Source: livekindly.co

Online Dating Nieuws uit de Nederlandse single-scène:

online dating news
Alle onlinedating nieuws

Vergelijkbaar:

dating tips
Flirttips
Flirttips voor de wereld van singlebeurzen
dating sites analysis

Analyse overzicht
De beste
relatie online website in detail:
leden, technische gegevens, ...

Top