agences matrimoniales, rencontre sexe, sites de rencontres - testé pour vous

Online dating websites in test: contactadvertenties, online relatiebemiddeling, sexdating sites...

De beste datingsites van Nederland 2018

logo-test-50-plus-dating

Voor jou uitgetest: 
50 plus dating in Nederland

Er bestaan een aantal online dating sites die alleen gericht zijn op 50 plus dating en senior singles. Dus dat betekent dat de leden boven een bepaalde leeftijd zijn, in dit geval 50 plus. Voor de senioren die graag in hun eigen leeftijdsgroep op zoek willen gaan naar een partner, worden dergelijke datingsites aanbevolen.

Tijdens onze tests hebben we de tijd genomen om alle sites die voor de senioren bedoeld zijn, grondig te onderzoeken. De volgende senioren sites zijn de meest professionele en geloofwaardige sites die we zijn tegengekomen.

50plus dating:

Speciale datingsites voor 50 plus dating

50plusrelatie

50plusrelatie

De datingsite voor 50 plus in Nederland & België

Link: www.50plusrelatie.nl

Algemene Indruk: 5

Dating boven de leeftijd van 50 jaar wordt vaak als iets gecompliceerds gezien en vanwege deze reden bestaat 50plusrelatie.nl. Met name gericht op singles boven de 50 in Nederland, bestaan ze al sinds 2007 en hebben ze meer dan 85.000 leden.

Met een foto muur en de mogelijkheid om te zien wie je profiel heeft bezocht, kunnen de oudere singles gelijk beginnen met een conversatie om de andere leden beter te leren kennen! Hoewel het bedoeld is voor mensen boven de 50, zijn er ook veel leden te vinden die in de 40 zijn.

Prijs:
  • Je kan gratis registreren op 50plusrelatie.nl.
  • Als je onbeperkt van alle functies gebruik wilt maken, dan begint het lidmaatschap vanaf €7,50 per maand.

Korte review 50plusrelatie
50plusmatch

50plusmatch

Dating voor actieve 50-plussers

Link: www.50plusmatch.nl

Algemene Indruk: 4

Veel singles van over de 50 denken waarschijnlijk dat ze te zelfbewust zijn of denken dat er niemand meer op ze te wachten staat. Echter, we zien het tegenovergestelde op 50plusmatch.nl. Deze datingsite is voornamelijk gericht op mensen boven de 50 jaar die niet alleen op zoek zijn naar een relatie, maar ook vrienden en mensen om samen activiteiten te ondernemen. Dit allemaal is mogelijk vanwege het feit dat met er meer dan 10.000 leden zijn.

Het platform creëert tevens een gevoel van een gemeenschapszijn, dus het wordt niet alleen gebruikt voor romantische doeleinden. Als een site die alle kanten opgaat, kunnen de singles boven de 50 met de nieuwe vriendschappen een plezierige tijd beleven.

Prijs:
  • Je kan jezelf gratis aanmelden, foto’s uploaden en zelfs een paar berichten gratis versturen.
  • Voor onbeperkte communicatie en gebruik van de “Things2Share” functie begint het lidmaatschap vanaf € 7,95 per maand.

Korte review 50plusmatch
Vijftigplusdating.nl

Vijftigplusdating.nl

De ontmoetingsplaats voor 50 plussers

Link: www.vijftigplusdating.nl

Algemene Indruk: 5

Vijftigplusdating is min of meer wat de naam al suggereert; het is voor singles boven de leeftijd van 50 in Nederland en de site heeft bovendien rond de 60.000 leden. Het is een ander platform waarmee je andere mensen voor verschillende doeleinden kunt ontmoeten (niet alleen relaties, maar ook vriendschappen, losse dating en activiteitenpartners zijn hier te vinden!).

Nieuwe contacten maken en nieuwe relaties vormen kan moeilijk worden als men ouder wordt. Daarom is Vijftigplusdating.nl een site die dit aanpakt. Zijn functies (zoals Speed Date) proberen je een extra steun te geven om de zaken te laten doen escaleren!

Prijs:
  • Gratis inschrijven en profiel invullen.
  • Om bepaalde functies, zoals onzichtbaar bladeren, volledige communicatie en hoger in de zoekopdrachten verschijnen, te kunnen gebruiken, beginnen de prijzen vanaf €6,95/maand.

Korte review Vijftigplusdating.nl
SeniorenGeluk.nl

SeniorenGeluk.nl

Dating voor 50-plussers

Link: www.seniorengeluk.nl

Algemene Indruk: 4

Serieuze relaties kunnen op SeniorenGeluk.nl worden gevonden, maar je kunt hier ook vrienden maken. In het algemeen zijn er rond de 2.000.000 leden te vinden en rond  de 80 nieuwe gebruikers melden zich dagelijks aan, dus een nieuwe partij van potentiële vrienden of dates is eigenlijk net om de hoek! En het kan niet beter, aangezien het gericht is op mensen boven de leeftijd van 50 jaar…

SeniorenGeluk richt zich helemaal op mensen die wel van gezelligheid houden en andere mensen willen leren kennen. Daarom is het niet alleen bedoeld voor singles en dating, maar ook voor degenen die iemand willen ontmoeten en een gezellige band willen hebben in hun leven. Dit kan veel dieper gaan

Prijs:
  • Inschrijven en foto uploaden is gratis.
  • Een lidmaatschap voor onbeperkte communicatie met andere leden begint vanaf €11,99/maand.

Korte review SeniorenGeluk.nl
50liefde

50liefde

De datingsite voor 50 plussers!

Link: www.50liefde.nl

Algemene Indruk: 4

50plusliefde.nl is vooral gericht op 50 plus dating en singles die op zoek zijn naar liefde en vriendschap. Behalve dat ze over een klantenservice beschikken (je kunt ze een e-mail sturen of bellen afhankelijk van welke vragen je hebt), hebben ze ook ee afdeling vol met online dating advies. Er staan ongeveer 11.000 leden geregistreerd.

Bovendien wordt elk gebruikersprofiel nauwkeurig gecontroleerd. Dus het risico om nepprofielen tegen te komen is eigenlijk heel laag. Voor de vele mensen boven de 50 die niet helemaal bekend zijn met het internet, is dit erg aantrekkelijk. Het draagt ook bij aan het algemene gevoel van zekerheid en veiligheid wat veel gebruikers ook erg op prijs stellen.

Prijs:
  • De registratie, het profiel met foto opzetten en de “matchgame” is allemaal gratis.
  • Voor een onbeperkte communicatie en een contact garantie beginnen de prijzen vanaf €17,99 per maand.

Korte review 50liefde

Een paar opmerkingen over de “50 plus dating” test:

De huidige samenleving is in een moderne tijd aanbeland. Het is niet alleen de jongere generatie die van de voordelen van internet gebruik maakt, maar de senioren hebben zelf ook enkele mogelijkheden uitgevonden. Vooral als het om de liefde gaat, willen velen het niet aan het lot overlaten.

Online dating kent geen leeftijd

Onze testen laten zien dat 50 plus dating als een aangenaam alternatief dient voor de ouderwetse zoektocht naar een partner. Uiteraard hebben we niet lang gewacht en hebben we deze nieuwe trend onder de loep genomen. We zijn er achter gekomen dat het eigenlijk heel goed werkt! De meeste datingsites beperken het ledenbestand tot leden boven de 50 jaar. Dit houdt in dat er alleen senioren te vinden zijn. En dat is ook heel goed! We ontvangen vaak klachten van senioren die op datingsites gaan om wat jongere singles te vinden en komen vervolgens erg weinig mensen tegen van hun eigen leeftijd.

Het begin van het 50 plus dating avontuur vindt plaats met het aanmaken van je eigen profiel. Als je vastloopt met een vraag, wees dan niet verlegen! In het geval van 50 plus dating bieden de beheerders van datingsites ook een fatsoenlijke klantenservice aan. Je kunt of de FAQ doorlezen voor antwoorden of gewoon een snelle e-mail sturen naar iemand van de klantenservice. Ongeacht je op zoek bent naar een nieuwe grote liefde of graag een vriendschap wilt vinden, maak je geen zorgen. De eerste stap wordt snel gemaakt. Je moet alleen durven! Onze beoordelingen van de top 50 plus dating sites zullen je helpen bij het vinden van de juiste datingsite.

Hanneke de Bos
volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de Nederlandse media.

Vragen of suggesties?
Schrijf ons!

Share !
+1
Top