Logo
De beste datingsites van Nederland 2023

Wat je moet weten over Lexa inloggen!

Lexa.nl

Lexa.nl

LoveYourImperfections

Onze mening

Het is altijd interessant om te weten waar de gebruikers naar zoeken en hoe hun handelingen zijn. Tijdens ons onderzoek zijn we erachter gekomen dat de meeste gebruikers een beetje lui zijn en een paar stappen overslaan door een paar klikken te vermijden. Dit geldt ook in dit geval. Door een paar zoekwoorden in een zoekmachine te plaatsen, worden er bijpassende resultaten weergegeven. Echter, er zijn een paar mensen die inderdaad problemen hebben met inloggen bij Lexa. Hetzelfde gebeurt ook bij andere sites zoals Zoosk.

Dus hoe kan ik inloggen bij Lexa?

Het is erg simpel. Als je naar de eerste pagina van Lexa gaat, dan hoef je alleen maar op “All member?” te klikken. De meeste gebruikers zien dit veld totaal over het hoofd en dat is niet verbazingwekkend!

Hier vind je het veld waar je kan inloggen bij Lexa
Hier vind je het veld waar je kan inloggen bij Lexa

  Het echte registratieveld lijkt alomtegenwoordig te zijn. Dus, bij wijze van spreken schrijven veel gebruikers zich keer op keer in als nieuwe leden.

Als je je al als gebruiker bij Lexa hebt aangemeld, negeer dan het veld in het midden. Klik gewoon op de bovengenoemde plek rechtsboven. Je komt dan op een nieuwe pagina terecht en wordt het midden op het scherm weergegeven. Vervolgens vul je je e-mail adres en wachtwoord in. Klik dan op “aanmelden” en vervolgens verschijn je in het ledengebied. Als je niet steeds bij Lexa wilt inloggen, dan kan je kiezen om altijd ingelogd te blijven. Zet een vinkje bij “mijn gegevens bewaren”. Tijdens je volgende bezoek kom je gelijk in het ledengebied.

Mijn wachtwoord vergeten. Wat nu?

Hier bestaat ook een oplossing voor! Het kan met iedereen gebeuren. In de drukte van alles vergeet je weleens je wachtwoord.

Met een paar klikken krijg je een nieuw wachtwoord
Met een paar klikken krijg je een nieuw wachtwoord

Daardoor wordt inloggen bij Lexa onmogelijk. Je kunt uiteraard een nieuw wachtwoord aanvragen. Bij het inlog venster klik je op “wachtwoord vergeten?”. Dan vul je je e-mail adres in en ontvang je een link. Wanneer je die bevestigt, verschijnt een aparte pagina van Lexa.nl. Daar kan je een nieuw wachtwoord genereren.

Dus je ziet al dat inloggen bij Lexa geen moeilijk onderwerp is. We wensen je veel plezier en succes tijdens het gebruik van Lexa.

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!