Logo
De beste datingsites van Nederland 2024

Hoe bij Relatieplanet inloggen

relatieplanet.nl

relatieplanet.nl

De grootste datingsite van de Benelux

Onze mening

Hoe bij Relatieplanet inloggen

We zullen eerlijk zijn. Velen onder ons zijn gewoon wat lui en maken gebruik van de zoekfunctie om een paar klikken te vermijden. Dus uiteraard hebben we dit ook uitgeprobeerd en zagen dat dit precies was wat de gebruikers wilden. Kortom, je ziet dat het werkt. Echter, de standaard manier is net zo snel. Dus eigenlijk bespaar je maar weinig tijd. Soortgelijke ervaringen hebben we ook met andere aanbieders in deze categorie gehad (bijv. Zoosk).

Maar uiteraard hebben we niet opgegeven en hebben we verder gekeken. Tijdens dit proces ontdekten we dat er veel gebruikers waren die werkelijk problemen hadden met het inloggen bij Relatieplanet. Voor degenen die ermee te maken hebben gehad, hebben we hieronder een korte handleiding samengesteld.

Relatieplanet inloggen: Hoe werkt het?

Op het eerste gezicht lijkt het simpel te zijn. Hoewel, het kan voor degenen die pas nieuw zijn met online dating best moeilijk zijn om de verschillende knopjes van elkaar te onderscheiden. We krijgen vaak berichten die ons vertellen dat het niet duidelijk is waar men kan inloggen bij Relatieplanet.

Hierboven vind je waar je moet inloggen bij Relatieplanet
Hierboven vind je waar je moet inloggen bij Relatieplanet”

Veel mensen verwarren het registratie veld met het inlog veld. Dus de gebruikers die zich al hebben ingeschreven blijken zich steeds weer bij Relatieplanet te registreren. Geen wonder dat het niet werkt.

Als je de kleurrijke eerste pagina nader bekijkt, dan zie je rechtsboven naast “nu gratis proberen” een veld genaamd “inloggen”. Klik erop en je wordt naar een nieuwe pagina geleid. Daar kan je inloggen als je al een bestaand lid bent. Vul je e-mail adres en wachtwoord in, klik op inloggen en dan kom je snel in het interne ledengebied van Relatieplanet. Als extra functie kan je een x bij “onthoud mijn emailadres” zetten. Daarmee zal je internet browser je details onthouden, zodat je de volgende keer niet meer handmatig hoeft in te loggen.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat nu?

Hier bestaat ook een oplossing voor. Bij Relatieplanet inloggen zie je een veld met “wachtwoord vergeten?”.

Met weinig moeite ga je naar wachtwoord vergeten?
Met weinig moeite ga je naar “wachtwoord vergeten?”

Als je je wachtwoord vergeten bent, dan kan je het hier gewoon veranderen. Klik op het veld en vervolgens wordt er naar je e-mail adres gevraagd. Er wordt dan een link naar je gestuurd. Via deze link kom je op een aparte pagina van Relatiepagina terecht. Hier kan je een nieuw wachtwoord aanmaken waarmee je in de toekomst kunt inloggen.

We hopen dat we je een beetje hebben geholpen. Veel plezier met het uitproberen van Relatieplanet!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!