Logo
De beste datingsites van Nederland 2022
Datingeasy
Laatste update: 12/2021

Datingeasy

Snel, leuk en betrouwbaar daten

Algemene Indruk: 3

Datingeasy 2022

Datingeasy.nl is een eenvoudige datingsite die singles de kans biedt om anderen te leren kennen en om te zien hoe het verder loopt. Dit is een zeer dating georiënteerde platform en geeft je de mogelijkheid mensen op een dieper niveau te leren kennen. Gemiddeld staan er 2.000.000 leden geregistreerd en het lijkt erop dat er zich veel meer mensen aansluiten! Zoals de homepagina het vermeld; er melden zich dagelijks ongeveer 180 nieuwe singles aan.

De functie van Datingeasy is om gewoon mensen te leren kennen en om te kijken hoe het verder gaat lopen. Er is veel vrij spel, maar zo lang je beleefd en actief blijft, kunnen de singles hier heel open zijn over veel verschillende dingen!

Datingeasy review: De ervaringen

Dating in het algemeen (of zelfs iemand goed leren kennen…) kan een uitdaging zijn en het doel hier is om open te kunnen communiceren met andere singles. De ervaringen van onze Datingeasy review waren het volgende: dit platform probeert het proces zo simpel mogelijk te houden. Dus hoe werkt het in werkelijkheid?

Ten eerste richten ze zich op het vinden van leden in de buurt. Terwijl er mensen zijn die het niet erg vinden om ver van hun omgeving te zoeken, is het vaak gemakkelijker om mensen te ontmoeten die niet ver van je wonen. Er is ook een handige functie waarmee je andere gebruikers kunt ontdekken. Je bladert gewoon door de profielen heen (en klikt “Ja”, “Nee” of “Misschien”). Deze specifieke methode is vooral gebaseerd op beeld; je krijgt alleen het profielfoto te zien. Hoewel het een beetje oppervlakkig kan zijn, is het een goede manier om een conversatie te starten.

Dankzij de FotoZapper kan je een lijst van “matches” (mensen die ook jouw profiel leuk hebben gevonden) samenstellen. Zo heb je een goed excuus om een conversatie te beginnen!

Datingeasy: gratis?

Alle standaard functies op Datingeasy (zoals nieuwe singles ontdekken, een lijst met favorieten maken en hun profielen bekijken, etc.) zijn allemaal gratis. Echter als je onbeperkt wilt communiceren, dan is het beter om voor een lidmaatschap te betalen (en dan weet je dat degenen die antwoorden ook serieus zijn!).

Datingeasy Prijs

Datingeasy - Kosten en vergoedingen:

  • Inschrijven bij Datingeasy kost niets en je kunt ook gratis een profiel aanmaken.  
  • Voor onbeperkte communicatie beginnen de lidmaatschapsprijzen vanaf €11,99 per maand.

Review samenvatting

Korte feiten over Datingeasy

Snel, leuk en betrouwbaar daten

Testresultaat:

Datingeasy laatst getest December 2021 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de Nederlandse media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!