Logo
De beste datingsites van Nederland 2022
Lovescout24
Laatste update: 12/2021

Lovescout24

Schrijf je gratis in en ontmoet singles in jouw regio

Algemene Indruk: 4

Lovescout24 2022

LoveScout24.nl (aangeboden door Lexa) is een online dating platform, die in Nederland vroeger bekend stond als FriendScout24. Het was een beetje verouderd, maar heeft nu een nieuw leven gekregen; het is vernieuwd, verfrist en verbeterd...

De nieuwe LoveScout24: van platform voor vriendschap en flirten tot partner portaal voor serieuze en langdurige relaties.

De site groeit ook in aantal leden met 500 nieuwe gebruikers die zich elke dag aansluiten en meer dan 35.000.000 leden vanaf het begin.

Onze LoveScout24 review: Wat singles kunnen verwachten

Volgens onze review, is het bij elkaar brengen van singles het voornaamste doel van de website LoveScout24. Dit vindt vaak plaats in de vorm van lichte conversaties en chatten, wat uiteraard een prima manier is om iemand goed te leren kennen. Wat erg aangenaam is voor sommige mensen, is het feit dat je niet gedwongen wordt om iets te doen; je bent volkomen vrij om te zoeken en te bekijken wat er allemaal te vinden is.

Dus of je nu op zoek bent naar de liefde van je leven of alleen geïnteresseerd bent in chatten, flirten en zien hoe de dingen lopen, dan word je hier tot niets gedwongen. Je kunt je eigen tempo volgen op LoveScout24.nl. Wanneer je je je voor het eerst inschrijft, worden er een paar vragen gesteld, zoals “Ben je klaar voor een relatie?”, maar voel daar geen druk bij. Ze willen gewoon een goed profiel voor je aanmaken. Je maakt ook een profiel van je “ideale match” voordat je begint met flirten.

Mobiele dating: De LoveScout24 app

Je hoeft je niet per se tot een plek te beperken dankzij de LoveScout24 app. Verkrijgbaar voor iOS en Android voldoet het ook aan de hoogste eisen op het gebied van dating. Het betekent dat je je berichten overal kunt controleren, dus je zal een potentiele leuke date niet voorbij laten gaan.

Gratis functies op LoveScout24

Sommige singles vragen zich waarschijnlijk af of er wel gratis functies zijn op LoveScout24. Je kunt je inderdaad gratis inschrijven en een profiel aanmaken. Terwijl je je profiel op LoveScout invult, worden er ook contactsuggesties aan de onderkant van de pagina weergegeven. En als je op het platform bent, dan kan je naar eigen wens zoeken volgens de criteria die jij wilt (leeftijd, locatie, relatie status, etc.).

Lovescout24 Prijs

Lovescout24 - Kosten en vergoedingen:

  • Je kunt je gratis inschrijven en je profiel invullen. Je kunt tevens gratis naar singles zoeken.
  • Om actief te kunnen communiceren, beginnen de prijzen van een lidmaatschap vanaf €9,99/maand.

Review samenvatting

Korte feiten over Lovescout24

Schrijf je gratis in en ontmoet singles in jouw regio

Testresultaat:

Lovescout24 laatst getest December 2021 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de Nederlandse media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!