Logo
De beste datingsites van Nederland 2022
Match4Me
Laatste update: 12/2021

Match4Me

Dating voor hoger opgeleiden

Algemene Indruk: 4

Match4Me 2022

Match4me.nl is een contactadvertentie site die doelt om hooggeschoolde singles bij elkaar te brengen voor een duurzame relatie. Ze tonen vol trots aan dat ze een bijna gelijke man/vrouw verhouding hebben: 47% mannen en 53% vrouwen met ongeveer 100.000 leden.

Een van de bijzondere kanten die we tijdens onze review van Match4Me hebben ontdekt, is dat alle profielen handmatig worden gecontroleerd!

Match4Me ervaringen: Hoe werkt het nadat ik inlog?

Hoewel het een contactadvertentie site is, lijkt Match4me volgens onze ervaringen op een relatiebemiddeling site. Hoe meer informatie je op je profiel weergeeft en details over jezelf invult, des te meer nauwkeurig je partnervoorstellen zullen zijn. Er bestaan ook online vragenspelletjes die je met andere leden kunt spelen die je vervolgens helpen om je matching potentieel verder te verhogen. Uiteraard kan je zelf ook actief op zoek gaan naar andere leden.

Als je bij Match4Me inlog acties onderneemt, kom je snel bij hun unieke Things2Share optie terecht waarmee je andere singles kunt vinden en een conversatie met ze kunt starten. Dat is een plek waar je je vragen of ideeën kunt plaatsen en een discussie kunt starten (of meedoen aan discussies).

Onze review: Functies van Match4Me.nl

Volgens onze review van Match4Me.nl blijken er veel manieren te zijn voor singles om met elkaar te communiceren. Je kan gelijk chatten of berichten sturen via een intern e-mail systeem. Een andere manier om andere leden zover te krijgen om je berichten te sturen is het plaatsen van enkele profiel foto’s vanaf het begin. Je kan ook de 50 nieuwste leden en de 50 leden die net hebben ingelogd, zien.

Er zijn ook een paar andere leuke functies waarvan je gebruik kunt maken; een muur met video’s gekozen door andere leden, “verborgen” leden, lijst met “favorieten” en zelfs een zeer nuttige pagina met tips van dating coach Denise Janmaat.

Match4me gratis

Registratie op Match4me is gratis. Je mag ook rondkijken op de site en zelfs zien wie er allemaal op het moment online zijn. Er zijn eigenlijk heel wat dingen die je kunt doen zonder voor een lidmaatschap te hoeven betalen. Echter, als je van een onbeperkte communicatie wilt genieten, dan is het nodig om voor een lidmaatschap te betalen.

Match4Me Prijs

Match4Me - Kosten en vergoedingen:

  • Je kan veel dingen gratis doen: en profiel opzetten, foto’s uploaden en zien wie er online is.
  • Als je onbeperkt wilt communiceren, dan beginnen de prijzen vanaf € 7,95 per maand.

Review samenvatting

Korte feiten over Match4Me

Dating voor hoger opgeleiden

Testresultaat:

Match4Me laatst getest December 2021 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de Nederlandse media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!