Logo
De beste datingsites van Nederland 2022
Nieuwerelatie
Laatste update: 07/2022

Nieuwerelatie

vind bij ons je nieuwe relatie

Algemene Indruk: 4

Nieuwerelatie 2022

Het voornaamste doel van nieuwerelatie.nl is om singles boven de leeftijd van 40 bij elkaar te brengen voor dating in het algemeen, het ontmoeten van nieuwe vrienden en gezelschap of zelfs het vinden van een nieuwe relatie. Veel van de 72.000 gebruikers hier staan open voor diverse mogelijkheden, maar ze zijn allemaal erop gericht om iemand van hun eigen leeftijd te ontmoeten.

Nieuwerelatie review: Functies op de site

Volgens onze review is Nieuwrelatie vrij simpel en gemakkelijk om te gebruiken, maar het is ook best eenvoudig om in contact te komen met andere singles via de site. Er is zelfs een Chatcafe functie waar je in kan loggen om met mensen te praten, die er op staan. Dit is in het algemeen een goede manier om andere mensen te leren kennen. Als er iemand is die je leuk vindt, dan kan je ze een privé bericht sturen.

Uiteraard is het Chatcafe niet de enige manier om andere leden te ontmoeten. Een eenvoudige zoek functie geeft je de mogelijkheid om de gewenste profielen te vinden, gebaseerd op verschillende factoren (leeftijd, geslacht, seksuele oriëntatie, locatie, etc.).

Nieuwerelatie ervaringen

Uit onze Niewerelatie ervaringen weten we dat er enkele verouderde technologieën werken op het platform (om de chat functie te kunnen gebruiken moet je Adobe Flashplayer downloaden…). De Foto Muur functie maakt het echter aantrekkelijker voor de singles, aangezien je de profielfoto’s kunt bestuderen en vervolgens verder kunt bekijken of die ene persoon wel een match voor je is!

Wat ook erg handig is, is dat alle profielen handmatig worden geverifieerd. Dit betekent dat er een kleine kans bestaat dat je nepprofielen zal ontmoeten.

Nieuwerelatie gratis

Hoewel je veel op Nieuwrelatie gratis kan doen, als je van een onbeperkte communicatie wilt genieten, dan is het nodig om een lidmaatschap te nemen. Het bijzondere is echter dat de site beheerders begrijpen hoe duur online dating kan zijn voor sommige mensen. Als gevolg proberen ze de prijzen zo laag mogelijk te houden.

Nieuwerelatie Prijs

Nieuwerelatie - Kosten en vergoedingen:

  • Inschrijven, een profiel aanmaken en een foto uploaden zijn allemaal gratis (je mag zelfs enkele foto’s uploaden).
  • Voor een onbeperkte communicatie begint het lidmaatschap vanaf €7,50 per maand.

Review samenvatting

Korte feiten over Nieuwerelatie

vind bij ons je nieuwe relatie

Testresultaat:

Nieuwerelatie laatst getest July 2022 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de Nederlandse media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!