Logo
De beste datingsites van Nederland 2024

Wat is Elitedating?

ELITEDATING.nl

ELITEDATING.nl

Voor singles met niveau

Onze mening

Iedereen die overweegt om aan online dating te gaan beginnen, wordt overspoeld met een overmaat aan keuzen. Dus welke site is goed? Wat biedt het mij aan? Er zijn ook veel singles die de volgende vraag stellen: Wat is Elitedating eigenlijk? Dus ja, wat is het? We hebben besloten om er zorgvuldig mee om te gaan en hebben Elite Dating onder de loep genomen.

Het portaal is vooral geschikt voor singles die geïnteresseerd zijn in een lange-termijn relatie. Het maakt niet uit of je op het gebied van online dating wel of geen ervaring hebt gehad. Elitedating is zelfs in dit geval niet obscuur. Het bedrijf is wereldwijd actief en heeft rond de 13 miljoen leden. In Nederland zijn er al veel singles op dit platform te vinden; bijna 850.000 leden. De vele mensen hier die elkaar proberen te leren kennen willen alleen maar een ding… een partner voor het leven.

Wat was onze Elite Dating ervaring? Onze eerste indruk

Er is veel gaande op deze site! In de loop van onze carrière als beoordelaars zijn we al heel wat portalen tegengekomen. Vele van hen gaven vol trots aan hoeveel leden ze hadden, maar zodra men zich hier inschreef, bleek dat niet het geval te zijn. Er waren te weinig gebruikers online, incomplete profielen en je had altijd het gevoel dat je steeds dezelfde leden tegenkwam tijdens de zoekopdrachten.

Bij de relatiebemiddeling site Elite Dating was onze ervaring totaal anders. We zagen hier gelijk na de registratie kandidaten  die met ons een match vormden. We kwamen tevens singles tegen die dezelfde opvattingen hadden over geluk in het leven. Er waren ook veel leden te vinden en daarom kregen onze test profielen verschillende partner voorstellen. Dus wees niet bezorgd! Zodra er een passend contact verschijnt, krijg je die gelijk in het ledengebied te zien.

De soort leden die we tijdens onze Elitedating review zijn tegengekomen

Onze contact suggesties waren bevredigend. Als een gratis lid kan je de tijd nemen en verschillende profielen op Elite Dating bekijken. Je krijgt alle informatie over je contactsuggesties en je matching factoren, maar je profielfoto wordt wel vervaagd. Je kan dit oplossen door betaald lid te worden. Alleen in dat geval kan je met de persoon in kwestie contact opnemen.

Tijdens onze review zijn we erachter gekomen dat de doelgroep op Elitedating vrij gemengd bleek te zijn. Uiteraard heeft dit ook te maken met de instellingen die je van tevoren hebt opgezet. Wij hebben onze test profielen zo opgezet om partners in verschillende leeftijdscategorieën te vinden. We zijn erachter gekomen dat de mannen en vrouwen hier gemiddeld 39 jaar zijn en de meesten hebben een hogere opleiding gehad.

Kunnen we Elitedating aanbevelen? De conclusie:

Als je genoeg hebt om steeds alleen maar te flirten, dan kan je gerust een kijkje nemen bij de relatiebemiddeling site Elite Dating. De registratie op het platform kan door de persoonlijkheidstest wat langdradig zijn, maar je kunt wel gratis door de site bladeren. Dit is zeker een pluspunt! Dit houdt in dat je van tevoren weet wat de beheerders aanbieden, voordat je een lidmaatschap bij ze neemt.

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!