Logo
De beste datingsites van Nederland 2023

C-Date ervaringen: Positief of negatief?

C-date.nl

C-date.nl

Mijn eerste keus voor casual daten

Onze mening

Onze C-Date ervaringen met de review update 2023

In het algemeen hebben we goede ervaringen met C-Date, hoewel er hier en daar een paar verbeteringen nodig zijn. Onze uitgebreide en oprechte ervaringen zijn in onze C-Date review te vinden.

C-Date ervaring rapporten van gebruikers

Al meer dan 10 jaar zijn we bezig met het testen van dating portalen en hebben veel ervaring opgedaan met veel aanbieders. Keer op keer vragen we ons af hoe slecht de ervaringen van C-Date op verschillende internet forums zijn, terwijl wij juist een positieve ervaring hebben gehad tijdens de review.

Wereldwijd heeft de site 36 miljoen leden in 37 landen verzameld. In Nederland alleen zijn er 370.000 leden met 1.500 dagelijkse registraties! Op het C-Date hoofdkantoor in München werken meer dan 100 werknemers, die de profielen controleren, klanten advies geven en nog veel meer. Dus waarom hebben sommige leden zulke slechte ervaringen met C-Date?

We zullen uitleggen wat er in de meeste gevallen gebeurt. Als je 1.000 vrouwen hetzelfde oppervlakkige, korte bericht schrijft en vervolgens verwacht dat er daarna 1.000 enthousiaste reacties binnen zullen komen, dan zal dit je alleen teleurstellen. Ondanks dit schrijven deze mensen nog steeds berichten in forums die over het onderwerp dat C-Date een grote oplichting is, gaan. Nu hebben wij echter de OPRECHTE C-Date ervaringen van testers…

Ervaring van C-Date bij registratie

Iedereen gaf vijf sterren voor de ervaring die ze hadden tijdens de gratis registratie bij C-Date. Onze testers hadden 15-30 minuten nodig om zich in te schrijven en de vragenlijst, die rond de 30 vragen had, in te vullen. Er traden geen complicaties op. Alles werd duidelijk uitgelegd en hoe men verder moest gaan. Alle belangrijke punten (voorkeuren, verlangens, etc.) werden gevraagd.

Hoe goed zijn de contactsuggesties op C-Date?

Onze testers ontvingen regelmatig sex partner suggesties en namen ook de tijd om met de meest aantrekkelijke leden online te daten. Zowel “onze” vrouwen en “onze” mannen waren erg tevreden met hun ervaringen van C-Date.

Om redenen van puur discretie kan men echter geen kijkje nemen naar de foto’s van de anderen. Dit is alleen mogelijk als beiden erin toestemmen. Iedereen moet voor zichzelf beslissen of dit wel een voordeel of een nadeel is van de site. Iedereen heeft zo zijn eigen mening op het gebied van bescherming van gegevens. Voor de ervaringen betreffende de kwaliteit van de contactsuggesties geven wij 4 sterren.

C-Date ervaringen met de klantenservice

Op mails naar [email protected] of faxen naar +352 26 30 26 97 kregen we altijd een snel antwoord. Deze C-Date ervaring ontvangt echter niet de meeste sterren, aangezien de fax verbinding in Slovakije zit en een fax kan vrij duur zijn. Voor de rest is alles prima.

Is C-Date goedkoop of duur? Onze mening over de prijzen bij C-Date

Sommige casual dating portalen zijn erg “creatief” of helemaal onduidelijk qua kosten en veranderen wekelijks de prijzen. Echter, dankzij de erg transparante en eenvoudige prijs structuur scoorde C-date een paar punten op dit gebied.

Hoewel de C-Date kosten voor premium leden goedkoop zijn, was het maandelijkse vaste bedrag bij C-Date met zijn uitstekende prijslijst erg overtuigend en droeg het bij aan de oprechte C-Date ervaringen van onze testers.

Voor alle mannen en vrouwen die op zoek zijn naar vrouwen of koppels bestaat er een prijslijst voor 3, 6 of 12 maanden met betrekking tot een lidmaatschap en hier geldt het volgende regel: hoe langer de termijn van je lidmaatschap des te goedkoper de maandelijkse kosten zullen zijn. De registratie bij C-Date is gratis, dus iedereen kan eerst ervaring opdoen bij C-Date en dan pas kiezen voor een betaald lidmaatschap.

Onze ervaring bij C-Date: De conclusie

Online-dating-websites.nl heeft veel ervaring opgedaan sinds de lancering van het portaal C-Date. We hebben de site sinds het begin gevolgd en raden we het zeker aan om te gebruiken!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!