Logo
De beste datingsites van Nederland 2023
Adultmatch
Laatste update: 11/2023

Adultmatch

Algemene Indruk: 3.5

Adultmatch 2023

Adultmatch is gericht op meer dan alleen sexdating. Het is tevens een gemeenschap voor singles en koppels waar men bij elkaar komt om over verschillende onderwerpen betreffende sex en allerlei soorten relaties te spreken. Als je op zoek bent naar iets anders en verschillend van de norm, dan kan deze site iets voor jou zijn.

Met meer dan 400.000 leden is het geen slechte plek om te beginnen.

Adultmatch review: Onze waarnemingen

Volgens onze review staat Adultmatch vol met leden, aangezien er veel profielen zijn, die je gelijk kan bekijken. Het zoeken is vrij gemakkelijk en er bestaan veel zoek opties. Je kan kiezen voor mannen, vrouwen of koppels. Ze hebben ook een “anders” optie zodat singles of leden die niet onder de bovengenoemde categorieën vallen, onder deze naam gevonden kunnen worden.

Je kunt een “hot list” of “hete lijst” aanmaken (waar je leden toevoegt), zodat je de mensen die je aantrekkelijk of interessant vindt, kunt volgen. Dankzij de virtuele flirt functies kan je ook het ijs breken, maar wij raden aan om gewoon een bericht te sturen. Aangezien dit dating platform als een gemeenschap functioneert, is het ook een goed idee om mee te doen in forums en chat rooms. De gemeenschap afdeling heeft een notitiebord voor evenementen en ontmoetingen die op verschillende locaties plaatsvinden, dus je kunt bekijken of er iets bij jou in de buurt gebeurt.

Aangezien je een aantal ranzige foto’s kunt ontvangen op Adultmatch.nl, bestaat er een “adult mode” knopje waarmee je deze functie aan of uit kunt zetten.

Is Adultmatch gratis?

Er bestaan enkele gratis functies op Adultmatch. Je kunt door de boorden van de gemeenschap heen bladeren om te bekijken hoe het er allemaal aan toe gaat. Echter, als je volledig wilt communiceren met de andere leden wordt er gevraagd om te betalen voor een lidmaatschap dat in het algemeen niet zo duur is.

Adultmatch Prijs

Adultmatch - Kosten en vergoedingen:

  • Je zelf inschrijven bij AdultMatch is volkomen gratis en je kunt een foto op je profiel zetten. 
  • Een lidmaatschap met volledige communicatie begint vanaf €4,75 per maand.

Review samenvatting

Korte feiten over Adultmatch

Testresultaat:

Adultmatch laatst getest November 2023 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de Nederlandse media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!