Logo
De beste datingsites van Nederland 2023
Dream Match
Laatste update: 11/2023

Dream Match

Algemene Indruk: 3.5

Dream Match 2023

Meer dan 10.000 leden staan geregistreerd bij Dreammatch.nl en het is gericht op dating voor mannen, vrouwen of zelfs paren. Of het nu voor een vriendschap is of dating of zelfs voor iets meer; het is wat deze datingsite op doelt om zijn gebruikers aan te bieden!

Dreammatch.nl review: Wat houdt het in?

Aangezien Dreammatch helemaal nieuw is in Nederland begrepen we uit onze review dat hun voornaamste doel is om zo veel mogelijk leden binnen te halen. Het is om deze reden dat het platform momenteel al zijn diensten gratis aanbiedt, zodat singles een gemeenschap kunnen opbouwen gericht op dating en om elkaar beter te leren kennen.

Een ding waarmee de gebruikers rekening mee moeten houden is; hoewel een datingsite nieuw is, dat het niet betekent dat deze site van weinig kwaliteit is. Het neemt inderdaad enige tijd om een aanzienlijk grote en functionerende database te creëren. In ieder geval raden wij aan om dit platform te gaan volgen. 

Dream Match functies

Om met de leden van Dream Match te communiceren, kan je gebruik maken van hun webcam functie. Echter, als je nog niet klaar bent voor zoiets, dan kan je gewoon berichten sturen via de chat sectie. Een goede kant van de webcam chat is dat je een betere indruk kunt krijgen van een persoon voordat je gaat daten! Bovendien is het mogelijk om berichten te sturen naar andere singles als ze op het bepaald moment niet online zijn.

Tijdens het proces om een gemeenschap op te bouwen, probeert Dream match zijn leden te motiveren om hun ervaringen met andere mensen te delen. Het is te zien in de vorm van reisverhalen, vreemde of grappige verhalen, liefdesverhalen en veel meer. Je kunt ze lezen om de mensen op een dieper niveau te leren kennen!

Geverifieerde profielen zijn ook een belangrijk aspect van dit platform, dus je kunt er zeker van zijn dat de mensen met wie je praat echt zijn.

Dream Match.nl is gratis

Ja, Dream Match is inderdaad volledig gratis op dit moment. Dus het is zeker de moeite waard om je hier in te schrijven zodat je een kijkje kunt nemen, zelfs als er niet veel gaande is op het moment. Het neemt wel een beetje tijd in beslag, maar je weet dan nooit welke singles je tegenkomt.

Dream Match Prijs

Dream Match - Kosten en vergoedingen:

  • Inschrijven en profiel opzetten zijn gratis.
  • Op het moment zijn alle functies compleet gratis.

Review samenvatting

Korte feiten over Dream Match

Testresultaat:

Dream Match laatst getest November 2023 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de Nederlandse media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!