Logo
De beste datingsites van Nederland 2024
Passiedate
Laatste update: 02/2024

Passiedate

Zoek je een leuke gezellige date?

Algemene Indruk: 3

Passiedate 2024

Passiedate.com opereert sinds 2012. Het is voornamelijk gericht op dating in het algemeen en online contactadvertenties. Dus als je graag iemand in de buurt wilt vinden voor een date (of zelfs vriendschap…de leden lijken open te staan voor veel dingen!), dan kan dit platform een goed startpunt zijn. Voor zover we het konden vertellen waren er ongeveer 200 singles.

Review van Passiedate.com

In het begin van onze review bleek dat de home pagina van Passiedate potentiele leden duidelijk maakt om “te laten zien wie je echt bent”. Wij zijn het daar helemaal mee eens! Verder kan Passiedate.com worden gebruikt op de PC, laptop en alle types mobiele apparaten. Er bestaat ook een grotere kans om singles te vinden die vlakbij wonen. Dit zijn alle pluspunten van onze review!

Op het gebied van functies is het platform echter wat gebrekkig. Het blijkt erg leeg te zijn als je je eenmaal inlogt. Je kan snel zoeken naar andere leden, een lijst met favorieten maken en zelfs leden zien die in de “spotlight” staan (wat tevens een goede manier is om op te vallen). Er is ook een andere gedeelte onder “spotlight” waar je de vier meest populaire singles ziet.

Wat is wel en niet gratis op Passiedate?

Berichten sturen, de profielen van andere leden bekijken, zoeken en een lijst met favorieten maken zijn allemaal gratis op Passiedate. Alle basis functies van de datingsite zijn daarom beschikbaar. Maar je kunt alleen van de extra functies genieten als je credits koopt. In tegenstelling tot andere diensten betaal je hier voor credits en niet voor een lidmaatschap, dus je hoeft niet voor een vaste periode te betalen. De betaling is anoniem. Na betaling mag je de privé foto’s van andere leden bezichtigen en ook die van jou naar anderen sturen.

Hoewel het op het moment er niet wild en druk aan toe gaat op het platform, kan dit misschien in de toekomst veranderen. Het kan de moeite waard zijn om een gratis Passiedate account te creeren zodat je de ontwikkelingen kunt volgen.

Passiedate Prijs

Passiedate - Kosten en vergoedingen:

  • Inschrijven, berichten sturen en gebruik maken van de site is gratis voor iedereen.
  • Als je gebruik wilt maken van de extra functies, zoals foto’s bezichtigen, dan kan je credits kopen vanaf €20,00/100 credits.

Review samenvatting

Korte feiten over Passiedate

Zoek je een leuke gezellige date?

Testresultaat:

Passiedate laatst getest February 2024 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de Nederlandse media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!