Logo
De beste datingsites van Nederland 2023
RegioSexContact
Laatste update: 11/2023

RegioSexContact

dé datingsite voor regionale sexcontacten

Algemene Indruk: 3

RegioSexContact 2023

Bij Regiosexcontact gaat het om je locatie; het vinden van een sexcontact en dating gelegenheid in je eigen stad of omgeving. Veel van de singles hier zijn meer gericht op het vinden van iemand voor een nacht en niets anders. Echter, dit betekent niet dat je geen langdurige casual seks relatie kunt opbouwen. Het hangt er gewoon vanaf wie je tegenkomt!

Voor one night stands, casual dating en in het algemeen sexdating kan je hier ongeveer 700.000 leden verwachten en gemiddeld 200 actieve gebruikers per dag!

Regiosexcontact.nl: Wat we van onze review hebben geleerd

Tijdens onze zorgvuldige review van Regiosexcontact hebben wij enkele interessante functies ontdekt die singles helpen om een one night stand te kunnen scoren, die ze graag willen. Zoals bij alles op het gebied van erotische dating, is het belangrijk om met andere leden te kunnen flirten! Echter kan het sturen van een bericht of het gebruik maken van het chat systeem van het platform voor sommige mensen best moeilijk zijn!

Dat is de reden waarom ze enkele kleine functies hebben opgezet, zoals een FotoZapper, waarmee je door de profielen heen kunt bladeren en kunt aangeven of je iemand wel of niet leuk vindt. Hoewel er ook een geavanceerde zoeksysteem verkrijgbaar is, is de Zapper een vrij goede methode om nieuwe mensen te kunnen ontdekken! Als twee mensen elkaar “leuk” vinden op deze functie, dan worden beiden gebruikers op de hoogte gesteld en dat is dan een goede reden om een conversatie te beginnen op Regiosexcontact.nl!

Regiosexcontact: Is het echt gratis?

Het is voor bijna iedereen goed duidelijk wat er wel gratis is op Regiosexcontact; je kunt gratis een profiel aanmaken en zoveel details weergeven als je wilt (wat we zeker aanraden om te doen als je wilt dat de anderen precies weten wat je bedoelingen zijn!) en gebruik maken van de FotoZapper. Dus je hebt al heel wat achter de rug!

Regiosexcontact vraagt je alleen om te betalen als je direct wilt communiceren. Dit wordt op een lidmaatschap basis gedaan, wat eigenlijk goedkoper is als je kiest om voor een langere periode een lidmaatschap te nemen (uitstekend voor degenen die vaker uit zijn op een nieuw erotisch avontuur!).

RegioSexContact Prijs

RegioSexContact - Kosten en vergoedingen:

  • Bij Regiosexcontact kan je gratis een profiel aanmaken, foto’s en profielen van andere leden bekijken en nieuwe leden ontdekken.
  • Om te kunnen communiceren en om een nieuw sexcotact te kunnen krijgen, begint het lidmaatschap vanaf €11,99 per maand.

Review samenvatting

Korte feiten over RegioSexContact

dé datingsite voor regionale sexcontacten

Testresultaat:

RegioSexContact laatst getest November 2023 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de Nederlandse media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!