Logo
De beste datingsites van Nederland 2023
Sexpartner.nl
Laatste update: 11/2023

Sexpartner.nl

Alleen de lusten!

Algemene Indruk: 3

Sexpartner.nl 2023

Het voornaamste doel van Sexpartner.nl is om iemand te vinden voor erotische dating, casual sex of sexcontact in het algemeen. De singles op deze site zoeken naar een eenmalig avontuurtje. Maar er zijn ook velen die tevens een vaste seksuele of erotische relatie willen hebben. Met ongeveer 7.000 leden is dit meer dan mogelijk.

Je vindt hier voornamelijk singles. Maar dit betekent niet dat er geen plek is voor andere vormen van erotische dating en relaties. Sommige mensen met een partner zijn ook op jacht naar iets extra’s, hoewel dat helemaal van de individuele gebruiker afhangt!

Review: Sexpartner.nl inloggen

Het eerste wat we tijdens onze review van Sexpartner.nl hebben opgemerkt was de “Dashboard”: een intern lidmaatschapsgebied waar je een overzicht krijgt van de activiteiten op het platform. Er worden steeds voorstellen van nieuwe leden gedaan, dus je hoeft niet op zoek te gaan naar mensen, hoewel er een snelle zoekfunctie is waarmee je precies kunt aangeven wat je zoekt (in dit geval raden we echter aan om niet al te specifiek te zijn!).

Een opvallend aspect van Sexpartner.nl zijn de profielen en hoe gedetailleerd ze zijn. Leden hebben de tijd genomen om verschillende zaken, zoals hun favoriete type sex (passievol, ruw, etc.), favoriete positie, of ze wel of geen biseksuele ervaringen hebben gehad (en of ze dat wel of niet leuk vinden...), uit te leggen. Uiteraard zijn het details die je op je eigen profiel ook kunt invullen!

Waarschuwing: veel profielfoto's van de leden zijn erg expliciet. We raden je aan om voorzichtig te zijn met waar je inlogt!

Gratis functies op Sexparter.nl

Sexpartner.nl is voor het grootste deel gratis. Je kunt snel een lid worden en een paar foto's plaatsen (en dan begin je met het ontvangen van berichten...). Je kunt ook zo ver en breed zoeken als je wilt naar nieuwe singles en andere leden om te zien wat ze zelf willen. Echter, als je berichten wilt beantwoorden en verzenden, dan zal het niet gratis zijn.

Sexpartner.nl Prijs

Sexpartner.nl - Kosten en vergoedingen:

  • Gratis inschrijven en profiel aanmaken. Je kunt ook een kijkje nemen naar de foto’s van de andere leden.
  • Om onbeperkt te kunnen communiceren en flirts naar andere gebruikers te kunnen sturen, is het nodig om te betalen. Dit wordt in het algemeen via een credit systeem gedaan beginnend vanaf €125/830 credits.

Review samenvatting

Korte feiten over Sexpartner.nl

Alleen de lusten!

Testresultaat:

Sexpartner.nl laatst getest November 2023 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de Nederlandse media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!