Logo
De beste datingsites van Nederland 2023
sf.dating
Laatste update: 11/2023

sf.dating

Meet Passion

Algemene Indruk: 3

sf.dating 2023

Sf.dating (ook bekend als SecretFlirt) is een datingsite in Nederland die singles (en misschien getrouwde mensen en koppels…) de kans biedt om aan de dagelijkse routine te ontsnappen. Of het nu voor een spannende romance, een erotisch avontuur of gewoon een ontmoeting met een nieuw iemand is, dit is blijkbaar het plek om te verzamelen!

In wezen, als je passie en opwinding in je leven wilt hebben, kan je hier beginnen met kijken! Flirten is vrij makkelijk met 8.000 gebruikers bij sf.dating!

Review van sf.dating

Tijdens onze review van sf.dating hebben we ontdekt dat privacy een van hun meest belangrijkste waarden is. Ze stellen zelfs vast dat veiligheid, privacy en wederzijds respect belangrijke waarden zijn. Er is een strikt beleid tegen nepprofielen (in feite worden alle profielen nauwkeurig gecontroleerd om fakes te voorkomen!).

Wat erg interessant is volgens onze ervaringen, is dat er geen profielfoto’s zijn, maar alleen avatars. Je kunt je foto aan de leden tonen die erom vragen, dus het voegt een beetje mysterie toe aan het platform. Dit is het essentiële punt van Secret Flirt: in het geheim flirten en zien hoe het zich ontwikkelt!

Wat kan je doen als een gratis lid van sf.dating?

Hoewel het beperkt is, kan een gratis lid bij sf.dating eigenlijk veel doen op het platform. Je kunt gebruik maken van de geavanceerde zoekfunctie, gratis berichten sturen naar andere leden, om foto’s vragen en chat verzoeken sturen naar andere leden die je daar tegenkomt. Eigenlijk geen slechte deal om te beginnen!

Aan de andere kant, als je beslist om een premium lidmaatschap te nemen, heb je er als TopMember een paar nuttige functies waarmee je beter met andere singles contact kunt maken. Je bent volledig vrij om te communiceren (lezen, ontvangen en sturen van berichten wanneer je wilt), flirts te sturen en contactgegevens uit te wisselen (wat natuurlijk goed is als je iemand wilt ontmoeten).

sf.dating Prijs

sf.dating - Kosten en vergoedingen:

  • Registreren en een paar berichten naar andere leden sturen is gratis.
  • Als je je inschrijft als TopMember, mag je onbeperkt communiceren. Het lidmaatschap begint vanaf €11,70/maand.

Review samenvatting

Korte feiten over sf.dating

Meet Passion

Testresultaat:

sf.dating laatst getest November 2023 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de Nederlandse media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!