Logo
De beste datingsites van Nederland 2022
50liefde
Laatste update: 12/2021

50liefde

De datingsite voor 50 plussers!

Algemene Indruk: 4

50liefde 2022

Bij 50plusliefde.nl zijn er veel singles boven de 50 die op zoek zijn naar een romantische partner. Uiteraard hebben de meeste leden al een relatie achter de rug, zijn getrouwd geweest en zijn nu of weduwe of gescheiden. Er zijn al meer dan 11.000 leden op deze datingsite geweest!

50liefde.nl inloggen

Een profiel aanmaken en bij 50liefde inloggen neemt niet veel tijd in beslag. Er zijn een paar tekstvelden die je moet invullen met persoonlijke informatie over jezelf en dan kun je ook een foto uploaden. Voordat je je inschrijft, kun je tevens de iOS of Android app versies van de site downloaden waarmee je overal kunt communiceren met de andere leden.

50liefde review : Een korte overzicht voor jou!

50liefde maakt vanaf het begin al een goede indruk voor een review. Ze beweren handmatig alle profielen te controleren om nepprofielen te verwijderen en beschikken over een klantenservice (met een telefoonlijn voor als je verder nog vragen hebt). Er bestaat ook een afdeling met advies voor de mensen die nieuw zijn met online dating. Veel leden vinden dit wellicht erg behulpzaam.

Er staat uiteraard veel meer te wachten voor de singles op dit platform!

50liefde: Kenmerken en ervaringen

50liefde biedt enkele functies aan om je te helpen bij het vinden van singles en om ze beter te leren kennen. Bij de “matchgame” krijg je profielfoto’s te zien en mag je beslissen of je ze leuk vindt of niet (bij “partnervoorstellen” krijg je een lijst die behulpzaam is als je iemand leuk vindt maar nog niet gelijk contact met ze wilt maken!). Om iemand echt te leren kennen, raden wij echter aan om gelijk al berichten te sturen aan de leden die je leuk vindt!

In het algemeen zijn de ervaringen goed, vooral betreft de vele bestaande mogelijkheden om met andere leden van 50liefde.nl contact te maken. En als je niet zeker bent, dan zijn ze meer dan blij om je te helpen!

50liefde Prijs

50liefde - Kosten en vergoedingen:

  • De registratie, het profiel met foto opzetten en de “matchgame” is allemaal gratis.
  • Voor een onbeperkte communicatie en een contact garantie beginnen de prijzen vanaf €17,99 per maand.

Review samenvatting

Korte feiten over 50liefde

De datingsite voor 50 plussers!

Testresultaat:

50liefde laatst getest December 2021 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de Nederlandse media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!