Logo
De beste datingsites van Nederland 2022
Singles50
Laatste update: 12/2021

Singles50

De exclusieve datingsite voor volwassen singles

Algemene Indruk: 5

Singles50 2022

Waarschijnlijk heb je al iets over 50plus dating gehoord, want het is eigenlijk een trend die niet vermeden kan worden. De 50plus singles van vandaag zijn niet meer op de ouderwetse manier op zoek naar nieuwe contacten. Ze gaan nu internet op! Singles50.nl is een nieuwe optie op de markt. Dit portaal, met inmiddels 70,000 gebruikers in Nederland, lijkt nu erg populair te zijn. Natuurlijk wilden we niet te lang wachten en hebben gelijk grondig deze site onderzocht.

Singles50 review: Wat we hebben uitgevonden

Het portaal is speciaal bedoeld voor senioren die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Daarom moet elk lid een persoonlijkheidstest invullen tijdens de registratie. Het heeft 34 vragen die niet alleen je persoonlijkheid probeert te leren kennen, maar ook de keuze van partner probeert te achterhalen.

Dus, besteed er 15 minuten aan en beantwoord de vragen zorgvuldig. Daarna is het alleen nodig om je basisgegevens in te vullen, zoals lengte, gewicht, haar- en oogkleur. Hierna ben je klaar om het interne ledengebied te betreden. Daar krijg je je eerste contact suggesties die op basis van je gegevens gegenereerd zijn.

Natuurlijk willen we het in onze review ook over de extra’s van Singles50 hebben. Bij elke profielfoto van je contact suggesties zie je een beoordeling die aangeeft hoe goed jij met de persoonlijkheid van deze persoon samen gaat. Hoe hoger de beoordeling is, hoe beter jullie bij elkaar passen. Als het profiel verder aan je voorkeuren voldoet, dan kun je een eerste “ijsbreker” sturen in de vorm van een bericht. Alle basisleden krijgen de mogelijkheid om van dit voordeel te profiteren. Er is wel een klein nadeel: Je kan alleen het antwoord lezen als je een premium lid bent.

Wat is de prijs van Singles50?

Zoals vermeld, kan je een eerste bericht gratis sturen. De persoonlijkheidstest, zien van contact suggesties en je profiel bewerkingen zijn allemaal deel van de gratis diensten van Singles50. Als je wilt zien wie je profiel heeft bekeken en actief contact met andere leden wilt maken, dan is het nodig om premium lid te worden. De prijs is gemiddeld tot hoog.

Singles50 Prijs

Singles50 - Kosten en vergoedingen:

  • 12 maanden = €19,90/maand
  • 6 maanden = €29,90/maand
  • 3 maanden = €39,90/maand

Review samenvatting

Korte feiten over Singles50

De exclusieve datingsite voor volwassen singles

Testresultaat:

Singles50 laatst getest December 2021 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de Nederlandse media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!