Logo
De beste datingsites van Nederland 2022
SeniorenGeluk.nl
Laatste update: 12/2021

SeniorenGeluk.nl

Dating voor 50-plussers

Algemene Indruk: 4

SeniorenGeluk.nl 2022

Ouder worden hoeft niet eenzaam te zijn, vooral wanneer een datingsite als SeniorenGeluk singles kan helpen om andere gelijkgestemde individuen te vinden. Of je nu gescheiden, uit elkaar of weduwe bent, je kunt nieuwe contacten maken met nieuwe mensen op het platform waar al rond 2.000.000 leden staan ingeschreven. Er blijken zich nog eens 80 nieuwe gebruikers elke dag aan te sluiten, wat een goed teken is.

Review: Wat biedt Seniorengeluk singles boven de 50?

Volgens onze review heeft Seniorengeluk als een dating platform een aantrekkelijk aantal singles om contact mee te maken, maar uiteraard is er veel meer te verwachten dan het bekijken van profielen van leden. Gelukkig is het ontdekken van nieuwe profielen vrij eenvoudig met het swipe systeem dat ze aanbieden (als je mensen in je omgeving wilt vinden, hangt er veel van het plek waar je woont af. Degenen die in steden wonen hebben in het algemeen meer keuze). In het algemeen kost het niet veel tijd om met iemand te chatten of te communiceren.

De meeste leden op deze datingsite zoeken naar verschillende dingen die verder gaan dan een serieuze relatie. Sommigen zoeken naar iets losjes of willen gewoon een vriendschap opbouwen. Wanneer je iemand via de FotoZapper vindt (blader naar rechts of links om aan te geven of je iemand wel of niet leuk vindt), kan je vervolgens een bericht sturen en contact maken met de mensen op Seniorengeluk.nl.

Gratis en betaalde functies op Seniorengeluk

De basis functies op Seniorengeluk zijn vaak gratis: je kunt in enkele minuten gratis een profiel aanmaken en een foto uploaden. Je kunt ook heel gemakkelijk nieuwe profielen ontdekken. Om onbeperkt met andere leden te kunnen communiceren is het echter nodig om voor een lidmaatschap te betalen. Het is daarom vrij eenvoudig om eerst rond te kijken en een indruk van het platform te krijgen voordat je een beslissing gaat nemen.

SeniorenGeluk.nl Prijs

SeniorenGeluk.nl - Kosten en vergoedingen:

  • Inschrijven en foto uploaden is gratis.
  • Een lidmaatschap voor onbeperkte communicatie met andere leden begint vanaf €11,99/maand.

Review samenvatting

Korte feiten over SeniorenGeluk.nl

Dating voor 50-plussers

Testresultaat:

SeniorenGeluk.nl laatst getest December 2021 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de Nederlandse media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!