Logo
De beste datingsites van Nederland 2022
Vijftigplusdating.nl
Laatste update: 12/2021

Vijftigplusdating.nl

De ontmoetingsplaats voor 50 plussers

Algemene Indruk: 5

Vijftigplusdating.nl 2022

Vijftigplusdating is gemaakt voor singles boven de leeftijd van 50 en het richt zich vooral op het vinden van romantiek of een relatie. Met ongeveer 60.000 leden schijnt chatten geen moeilijke zaak te zijn en nieuwe singles leren kennen gebeurt ook heel snel. In feite probeert het platform je een steun in de rug te geven om het eerste contact te maken en ze bieden daarvoor verschillende mogelijkheden.

Onze Review van Vijftigplusdating.nl

Tijdens onze vijftigplusdating review hebben we een “profiel score” ontdekt die aangeeft hoe compleet je profiel is in 5 stappen. Zoals onze review al weergeeft, zal een gedetailleerd profiel meer gebruikers naar je pagina trekken om te zien wie je eigenlijk bent, dus het is belangrijk om dat eerst goed te doen! Je kunt veel invullen in het profiel (er bestaat een veld waar je je positieve en negatieve gewoontes kunt invullen…).

Je hebt de mogelijkheid om te zien wie je profiel heeft bezocht. Er bestaat tevens een Speed Date sectie waar je snel profielen van andere leden kunt vinden. Het is min of meer een andere vorm van introductie. Bekijk een profiel en geef aan of je deze leuk vindt, hoewel, om dit te kunnen doen heb je zelf een profielfoto nodig!

Kan ik Vijftigplusdating gratis gebruiken of moet ik betalen?

Gratis leden van Vijftigplusdating kunnen de premium leden gratis een bericht sturen. Dat is best aantrekkelijk, maar je kunt ook een volledig lidmaatschap nemen en van de extra functies genieten zoals hoger in de zoekopdrachten verschijnen (wat inhoudt dat er meer mensen je profiel zullen bezoeken). Wat ook erg handig is, is dat je de profielen van singles in een “onzichtbare modus” kunt bekijken.

Een betaald lidmaatschap zal daarom de kansen om met anderen in contact te komen en ontmoeten, aanzienlijk vergroten. Je bent er om je te tonen aan anderen, dus als je ervoor zorgt dat je profiel goed zichtbaar wordt, dan kom je een eind ver!

Vijftigplusdating.nl Prijs

Vijftigplusdating.nl - Kosten en vergoedingen:

  • Gratis inschrijven en profiel invullen.
  • Om bepaalde functies, zoals onzichtbaar bladeren, volledige communicatie en hoger in de zoekopdrachten verschijnen, te kunnen gebruiken, beginnen de prijzen vanaf €6,95/maand.

Review samenvatting

Korte feiten over Vijftigplusdating.nl

De ontmoetingsplaats voor 50 plussers

Testresultaat:

Vijftigplusdating.nl laatst getest December 2021 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de Nederlandse media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!