Logo
De beste datingsites van Nederland 2024
50Plusmatch app
Laatste update: 03/2024

50Plusmatch app

Dating voor actieve 50-plussers

Algemene Indruk: 3.5

50Plusmatch app 2024

50 plus dating staat in Nederland al een lange tijd bovenaan in de lijsten. Er zijn nu bijna geen singles boven de 50 die hun geluk aan toeval overlaten, d.w.z. in een café rondhangen om de liefde van hun leven te ontmoeten. Het portaal 50plusmatch.nl is al bekend voor velen en heeft sinds 2006 veel vijftig plus singles bij elkaar gebracht.

Tegenwoordig vindt Senioren dating op het internet plaats!

We volgen het portaal al voor een paar jaar en gebaseerd op onze laatste reviews kunnen we vaststellen dat er momenteel 10.000 Nederlandse mensen zijn die van dit platform gebruik maken. Al enige tijd hebben ze ook een bijgaand 50plusmatch app, die we uiteraard grondig hebben getest.

50plumatch inloggen: De ervaringen van de app

Veel portalen hebben in de loop van de tijd besloten om een bijgaande app in de markt te lanceren, zodat de gebruikers hun berichten ook op de mobiele apparaten kunnen bekijken. Echter, het ligt helemaal van de persoon zelf af in hoeverre ze gebruik willen maken van deze optie. De registratie is eigenlijk een van de lastigste stappen. Het scherm is te klein waardoor een profiel invullen best lastig kan zijn.

Inloggen op 50plusmatch is geen groot probleem. Je kunt je in enkele seconden aanmelden. Echter, je komt op een versimpelde versie terecht. Pas als je de verplichte velden op de 50plusmatch app hebt ingevuld, mag je gelijk gebruik maken van het interne ledengedeelte en de gebruikelijke functies die ook op de PC te vinden zijn.

50plusmatch ervaringen: Wat zeggen onze testers!

Het is vrij duidelijk! De app is geweldig als je onderweg gebruik wilt maken van de belangrijke functies. 50 plus match heeft veel dergelijke functies; je kunt de ontvangen berichten bekijken, zien met welke leden je een date kunt hebben of mededelingen over passende vrijetijdsactiviteiten bekijken. 

Maar volgens onze ervaringen kunnen we melden dat het beter is om 50plusmatch eerst op je PC te bekijken, als je nog geen ervaring hebt met de site. Dit is te wijten aan het grote aantal beschikbare opties die je even moet doorbladeren om ze te kunnen begrijpen. De 50plusmatch app is beschikbaar voor alle smartphones met Android en iOS.

50Plusmatch app Prijs

50Plusmatch app - Kosten en vergoedingen:

  • 12 maanden = €7,95/maand
  • 6 maanden = €9,95/maand
  • 3 maanden = €14,95/maand
  • 1 maand = €24,95

Review samenvatting

Korte feiten over 50Plusmatch app

Dating voor actieve 50-plussers

Testresultaat:

50Plusmatch app laatst getest March 2024 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de Nederlandse media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!