Logo
De beste datingsites van Nederland 2023
Lexa app
Laatste update: 11/2023

Lexa app

LoveYourImperfections

Algemene Indruk: 3

Lexa app 2023

Het Lexa portaal is een concept dat door veel Nederlanders wordt gebruikt, aangezien het een van de grootste contact gelegenheden is voor singles die of willen flirten of op zoek zijn naar de ware liefde. Het portaal is al enige tijd onderdeel van Meetic. We zijn na onze jarenlange observatie tot de conclusie gekomen dat Lexa hierdoor zijn populariteit niet is kwijt geraakt.

Op Lexa kan je de singles markt als eerste verkennen!

Er is genoeg keuze! Na onze huidige test zijn we er achter gekomen dat er rond 2 miljoen Nederlandse gebruikers zijn die zich al op de site hebben ingeschreven. Er bestaat al enige tijd ook een Lexa app, dus je kunt doorgaan met flirten waar je ook bent. Uiteraard hebben we niet lang gewacht om de app uit te proberen! Dit zijn onze resultaten:

Lexa inloggen: is de app ingewikkelder?

We hebben al opgemerkt dat het portaal in de loop van de tijd veranderd is. In het verleden had het een eenvoudiger ontwerp, maar nu is het totaal anders. Uiteraard is het visueel zeer aantrekkelijk, maar het heeft wel een enigszins stressvolle registratieproces. Als je eenmaal je persoonlijke toegangsinformatie hebt ontvangen, vraagt de Lexa app naar je voorkeuren, wensen en verwachtingen.

Soms worden de kleuren veranderd en soms worden er animaties weergegeven. Maar dit gebeurt alleen tijdens de registratie. Daarna kom je zonder enig probleem in het interne ledengebied terecht. Inloggen bij Lexa veroorzaakt naderhand ook geen bepaalde problemen.

De Lexa ervaringen van vrouwen

De dames waren onder de indruk van dating op Lexa. Zodra men de app opent, is er een vereenvoudigde versie van het interne ledengebied te zien. Hier zie je ook gelijk een overzicht van je statistieken. Hoeveel gebruikers hebben hun profiel bezocht? Hebben ze een bericht ontvangen? Kortom, alle informatie is kort en overzichtelijk aangegeven! Het overzicht van “Single Events” was ook een deel van de Lexa ervaringen bij vrouwen. Als er geen gepaste evenementen zijn, dan kan je je voor het volgende feest registreren.

De Lexa ervaringen van mannen

Het gestructureerde overzicht scoorde ook goed bij de mannen. Het is vrij eenvoudig om gelijk te zien wat er allemaal op Lexa gebeurt. Het is een duidelijk voordeel dat mannen ook gelijk kunnen zien met wie ze snel een ontmoeting kunnen regelen. Als er geen reactie komt, dan zijn er genoeg andere leuke singles die vlakbij wonen. Volgens de ervaringen van Lexa dating bij mannen was dit zeker spannend!

Kan je de Lexa app gratis gebruiken?

Je kunt de app gratis downloaden voor Android, iOS of de Windows Phone. Je kunt dan alles op je gemak bekijken, maar Lexa is alleen gratis te gebruiken onder bepaalde voorwaarden. Als je met iemand actief contact wilt maken, dan is het nodig om voor een lidmaatschap te betalen.

Lexa app Prijs

Lexa app - Kosten en vergoedingen:

  • 6 maanden = €4,99/maand
  • 3 maanden = €8,49/maand
  • 1 maand = €12,49

Review samenvatting

Korte feiten over Lexa app

LoveYourImperfections

Testresultaat:

Lexa app laatst getest November 2023 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de Nederlandse media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!