Logo
De beste datingsites van Nederland 2024

Gay Dating in Nederland

Datingsites voor homo’s bieden voldoende variatie en zijn technologisch actueel.

Er zijn minder datingsites voor lesbiennes, maar deze zijn het vermelden waard.

Niche sexcontact voor gay dating sites

Gayparship

Algemene Indruk: 5

Gayparship

vind de liefde van je leven

PARSHIP wordt al door 11 miljoen singles vertrouwd die op zoek zijn naar een lange-termijn relatie, en nu bieden ze een aparte datingsite aan voor homo’s en lesbiennes in Nederland.

Gayparship.nl heeft een zeer goede psychologische test om singles te matchen, of ze nu homo of lesbisch zijn. Nadat je de online test hebt gedaan, krijg je direct partnervoorstellen via e-mail en Parship’s interface. Dus je kunt heerlijk relaxen en wachten totdat er een geschikte match op je scherm verschijnt. Het sleutelwoord is “diepe compatibiliteit”.

Prijs:

Je kunt je gratis inschrijven en zoeken naar andere leden. Dit zijn de volledige lidmaatschap kosten:

  • 12 maanden = €24,90/maand
  • 6 maanden = €39,90/maand 
  • 3 maanden = €44,90/maand
Korte review Gayparship
Gaybuddy

Algemene Indruk: 4

Gaybuddy

Dé ontmoetingsplaats voor mannen

Voor mannen die in mannen zijn geïnteresseerd biedt Gaybuddy.nl een platform om homo singles te ontmoeten voor sexdating of een relatie. In die zin is de datingsite zeer flexibel, aangezien je naar mensen in de buurt of in het buitenland kunt zoeken. Er staan ongeveer 36.000 mannen ingeschreven bij dit platform. Dus wat je ook zoekt, is dit een goede basis om te beginnen.

In contact komen met mensen op dit platform is ook vrij eenvoudig. Maar het is een goed idee om te onthouden dat er soms ook nepprofielen rondzwerven. Hoewel ze niet in grote getallen voorkomen, is het toch iets om niet uit het oog te houden!

Prijs:

  • Je mag je gratis inschrijven bij Gaybuddy.
  • Voor onbeperkte communicatie na de proefperiode is het nodig om credits te kopen die €10,00/10 kosten.
Korte review Gaybuddy
bilove

Algemene Indruk: 4

bilove

Voor vrouwen die op zoek zijn naar leuke vrouwen!

Met meer dan 60.000 leden is Bilove een datingsite in Nederland bedoeld voor vrouwen die van vrouwen houden. Biseksueel of lesbisch, de vrouwen hier zijn op zoek naar romantiek, vriendschap of beide met andere dames. De leden kunnen zelfs buiten de grenzen op jacht gaan en naar singles zoeken in België.

De naam van de site kan een beetje verwarrend zijn voor sommige singles aangezien het naar biseksualiteit lijkt te verwijzen. Echter, ze zijn helemaal gericht op romantische relaties tussen vrouwen. Dit is iets waarmee je rekening mee moet houden als je je inschrijft.

Prijs:

  • De registratie is gratis.
  • Voor premium leden beginnen de prijzen vanaf €9,95 per maand.
Korte review bilove
G-Dating

Algemene Indruk: 3.5

G-Dating

dé datingsite voor homo's en lesbiennes

Lesbische dating kan soms moeilijk zijn in Nederland, aangezien je niet altijd precies weet wat de ander wilt. Om deze reden is G-Dating.nl (ook bekend als Girls-Dating) beschikbaar. Met ongeveer 2.000.000 leden, zal je nieuwe profielen kunnen ontdekken, chatten en zien wie er beschikbaar is voor een date. Het is geen slechte manier om in contact te raken met anderen.

Aangezien de profielen zorgvuldig gecontroleerd worden, hoef je je geen zorgen te maken over vreemden die je voor de grap lastig willen vallen. Er is een veel betere kwaliteitscontrole, zodat alle singles zich veilig kunnen voelen op dit platform.

Prijs:

  • Nieuwe singles ontdekken en een profiel aanmaken zijn allemaal gratis.
  • Voor een volledig lidmaatschap beginnen de prijzen vanaf €11,99 per maand.
Korte review G-Dating
Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!