Logo
De beste datingsites van Nederland 2021
SmartSingles.nl
Laatste update: 06/2021

SmartSingles.nl

Dating voor slimme singles

Algemene Indruk: 3

SmartSingles.nl 2021

Als je op zoek bent naar iemand die hetzelfde academische/educatieve niveau heeft als jij, dan kan SmartSingles.nl een goede keuze zijn. Het platform is veelal gericht op degenen die een hogere opleiding hebben en heeft een ledenbestand van 2.000.000 gebruikers in totaal. Dus er bestaan vrij grote kansen voor een date!

SmartSingles review: Hoe slim zijn ze?

Voor onze review van SmartSingles wilden we graag de gebruikersprofielen zorgvuldig bekijken om te zien wat voor soort singles je hier echt kunt vinden. In tegenstelling tot veel andere algemene dating sites, zal je merken dat er gebruikers zijn die de tijd hebben genomen om hun profielen in te vullen, zodat ze hun boodschap duidelijk laten overkomen. Sommigen waren inderdaad op zoek naar een serieuze relatie, maar een aanzienlijk deel was gewoon op zoek naar dating en wilden later zien hoe de zaken zich zouden ontwikkelen.

Om de singles beter te leren kennen, hoef je maar een bericht te sturen via het interne e-mail systeem van het platform. Terwijl privé berichten een goede manier zijn, bestaat er ook een andere goede mogelijkheid om met anderen in contact te komen, namelijk via de chat rooms waar je aan verschillende discussies kunt meedoen. Dit is eigenlijk een goede manier om met meerdere mensen tegelijkertijd in contact te komen!

SmartSingles.nl: Gratis?

De FotoZapper “swipen” is waarschijnlijk een van de beste gratis functies die SmartSingles te bieden heeft! Er wordt bij wijze van spreken een foto van een willekeurige persoon getoond en dan beslis je of je hem/haar wel of niet “leuk” vindt. Als twee mensen elkaar leuk vinden, dan weet je dat jullie beiden dezelfde interesses delen en je hebt dan iets om over te praten!

Uiteraard kan je tevens profielen “leuk” vinden zonder gebruik te maken van de Zapper. In het geval je meer wilt doen dan alleen “leuk vinden” en je eigenlijk wilt communiceren, dan is het nodig om bij SmartSingles.nl voor een lidmaatschap te betalen.

SmartSingles.nl Prijs

SmartSingles.nl - Kosten en vergoedingen:

  • Gratis profielen bekijken en nieuwe profielen ontdekken.
  • Om onbeperkt te kunnen communiceren is het nodig om voor een lidmaatschap te betalen vanaf €11,99/maand.

Review samenvatting

Korte feiten over SmartSingles.nl

Dating voor slimme singles

Testresultaat:

SmartSingles.nl laatst getest juni 2021 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de Nederlandse media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!