Logo
De beste datingsites van Nederland 2024

Swinger Datingsites in Nederland

De swinger scene wordt ook op het internet vertegenwoordigd.

Je kunt gerust rondkijken, nieuwe leden leren kennen of evenementen organiseren.

Niche sexcontact voor swingers datingsites

Regioswingers

Algemene Indruk: 4

Regioswingers

Ontmoet swingers in jouw regio

Swingen is erg populair in Nederland, wat bewezen wordt door de aanwezigheid van Regioswingers.nl. Het platform is best groot met rond 700.000 leden en gemiddeld 350 nieuwe leden die zich dagelijks aanmelden. Bovendien zijn het niet alleen maar paren die zich aansluiten. Veel singles zijn ook geïnteresseerd om de wereld van swingen uit te proberen om te zien wat het ze zal geven!

Het doel van Regioswingers is uiteraard om zich op degenen te richten die gelijkgestemde mensen willen ontmoeten. Dus iedereen die geïnteresseerd is in het breken van een taboe en erachter wilt komen welke ondeugende activiteiten in de nabije omgeving aan de gang zijn, kan hier even een kijkje nemen en dit allemaal uitvinden!

Prijs:

  • Bij Regioswingers kan je gratis een profiel aanmaken, gebruik maken van de FotoZapper en profielen bekijken.
  • Voor communicatie beginnen de prijzen vanaf €11,99/maand.
Korte review Regioswingers
Klasseswingers

Algemene Indruk: 4

Klasseswingers

erotisch daten - betrouwbaar en stijlvol

Voor paren die iets spannends willen uitproberen op het gebied van erotische avonturen kan Klasseswingers inderdaad goed van pas komen! Deze datingsite staat ook open voor singles die deze levensstijl willen uitproberen of iets verder willen gaan. In Nederland blijken er ongeveer 5.400 actieve leden te zijn. Houd er rekening mee dat sommige van deze profielen van singles zijn en de rest van de koppels.

Klasseswingers.nl volgt enkele basisnormen op het gebied van veiligheid. Er wordt verwacht dat je je profiel in detail weergeeft, zodat je duidelijk laat zien wie je bent en naar wat je op zoek bent. Maak je geen zorgen; er is genoeg ruimte voor discretie!

Prijs:

  • Een profiel aanmaken en rondkijken is allemaal gratis.
  • Voor onbeperkte communicatie en andere functies, zoals onbeperkt foto’s uploaden, begint het lidmaatschap vanaf €11,95 per maand.
Korte review Klasseswingers
Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!