Logo
De beste datingsites van Nederland 2022
Fair Flirt
Laatste update: 07/2022

Fair Flirt

vind sexpartners en sexcontacten

Algemene Indruk: 3

Fair Flirt 2022

Wat is Fairflirt?

Op het erotisch portaal Fairflirt.nl vind je contacten voor vreemdgaan of zelfs voor een one night stand. Mannen, vrouwen, paren en zelfs mensen met zeer specifieke voorkeuren zijn hier welkom.

Leef een geheime fantasie uit.

Begonnen aan het einde van 2007 heeft het portaal al meer dan 4.5 miljoen profielen wereldwijd waaronder rond 160.000 actieve leden en uitgebreide sex contact profielen uit Nederland.

Hoe werkt de Fairflirt login? Hoe je snel kunt beginnen met flirten!

De Fairflirt login neemt ongeveer 5 minuten in beslag. Je gaat door een korte en simpele vragenlijst en vult de basis vragen in; wie je bent en waarnaar je op zoek bent. Wat is je relatiestatus? Hier kan je kiezen uit verschillende opties beginnend van single tot gescheiden. Bovendien kan je een profielfoto uploaden, aangezien je zonder deze het bijna kunt vergeten over een affaire op een vreemdgaan portaal. Als je je eigen pagina meer op maat wilt maken, dan kan je vijf persoonlijke vragen over jezelf invullen.

Is Fairflirt bedoeld voor vreemdgaan?

Ja, het is niet alleen maar een sexcontact portaal, maar is ook bedoeld voor vreemdgaan. Met behulp van de zoekfunctie kan je beslissen aan welke criteria je sexpartner moet voldoen. Vervolgens krijg je geschikte partner voorstellen te zien.

Let op: Nadat mannen zich inschrijven, komen er berichten binnen van bepaalde vrouwen. Het is mogelijk dat het door de site beheerde “online cupids” zijn of medewerkers die je proberen over te halen om te beginnen met het opnemen van contact met mensen. Als je een bericht ontvangt met de lijn: “Vind je me niet leuk?” zonder dat je die persoon kent, dan kan je ze gewoon negeren. De echte vrouwen die graag willen vreemdgaan kunnen gevonden worden door het doorzoeken van de zoekresultaten ;).

Fair Flirt Prijs

Fair Flirt - Kosten en vergoedingen:

  • Voor vrouwen is het gebruik van Fairflirt gratis.
  • Mannen kunnen een betaald lidmaatschap nemen vanaf €16,90/maand.

Review samenvatting

Korte feiten over Fair Flirt

vind sexpartners en sexcontacten

Testresultaat:

Fair Flirt laatst getest July 2022 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de Nederlandse media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!