Logo
De beste datingsites van Nederland 2022
Lisa18
Laatste update: 07/2022

Lisa18

Casual Dating met stijl

Algemene Indruk: 3

Lisa18 2022

Wat is Lisa18?

Lisa18 is een nieuwe zijtak van de wereldbekende sexdating marktleider C-Date. Dus vanaf zijn oprichting in 2012 was er al een potentieel voor een ander succesvol erotisch portaal en Lisa18 is nu een integraal onderdeel van de vreemdgaan scene in 36 landen. Tussen de grofweg 12 miljoen gebruikers vind je er ongeveer 220.000 Nederlandse gebruikers die ook gebruik maken van de diensten van Lisa18.

De vreemdgaan site Lisa18 heeft een vrij gebalanceerde man/vrouw verhouding.

Is Lisa18 een goed vreemdgaan portaal?

Ja, dat klopt! Ze hebben een enorme keuze hoewel men vaak denkt dat Lisa18 en C-date hetzelfde gegevensbestand hebben. Dat is alleen maar voor een deel waar! Tijdens onze testen zijn we er achter gekomen dat ze elkaar maar heel weinig overlappen. Voor de gebruikers geeft dit het voordeel om meer keuze te hebben, ten minste als de voorkeuren overeenkomen.

Lisa18 is gericht op jonge, erotisch gezinde mensen die misschien nog niet helemaal zeker weten of ze wel op een intensiever niveau alles willen uitproberen. Wij hebben beiden portalen uitgetest met bijna identieke profielen en hebben verschillende voorstellen voor vreemdgaan gekregen.

Hoe werkt de login op Lisa18?

Het login of registratie proces op Lisa18 is zo opgezet door de beheerders dat het niet veel tijd in beslag neemt. Bij de eerste stap vul je de belangrijkste details voor je erotische spelletjes in. Daarna antwoord je op verschillende vragen betreffende  je voorkeuren en bepaal je je erotische type. Of het nu om groep seks of een triootje gaat, bij Lisa18 zal je je specifieke voorkeur vinden.

Bevestig je e-mail adres en je kunt dan gelijk aan de slag gaan! Maar voordat je begint, vergeet niet om een foto te uploaden. De reden hiervoor: zou jij het verleidelijk vinden om een profiel zonder foto te zien? Nee, want bij vreemdgaan is de eerste indruk erg belangrijk. Andere details kunnen tijdens het communiceren aan het licht komen.

Op basis van je selectie ontvang je contactsuggesties waarmee je aan de slag kunt gaan. Je krijgt steeds nieuwe voorstellen, dus je zult je zeker niet vervelen. Vrouwen kunnen gelijk met alles beginnen, terwijl mannen voor een lidmaatschap moeten betalen als ze graag in contact willen komen met andere vrouwen.

Lisa18 Prijs

Lisa18 - Kosten en vergoedingen:

  • Gratis voor vrouwen!
  • Mannen kunnen een lidmaatschap nemen vanaf €19,90/maand.

Review samenvatting

Korte feiten over Lisa18

Casual Dating met stijl

Testresultaat:

Lisa18 laatst getest July 2022 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de Nederlandse media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!