Logo
De beste datingsites van Nederland 2022
Secondlove
Laatste update: 07/2022

Secondlove

Flirten is niet alleen voor singles!

Algemene Indruk: 4

Secondlove 2022

Bij Second Love hoef je niet single te zijn om te flirten of naar een affaire of zelfs een andere relatie te zoeken. Eigenlijk hebben veel leden hier al een partner. Het voornaamste doel is om mannen en vrouwen in Nederland te helpen om een spannende date of een nieuw avontuur te vinden. Dit betekent niet dat het tegen zal werken om single te zijn. Wees je er wel van bewust dat het merendeel van de 60.000 leden waarschijnlijk niet op zoek is naar een serieuze relatie.

De Second Love review: Wat kan je vinden op deze datingsite

Over het algemeen zijn de mensen op Second Love op zoek naar een affaire. Niet alle affaires hoeven geheim te zijn; er zijn ook gebruikers die een open relatie hebben. Echter, het gaat meestal om discrete verhoudingen, dus vertrouwelijkheid wordt hier heel erg gewaardeerd. Aangezien er veel geheim wordt gehouden, lijkt het erop alsof er veel fake gebruikers zijn, maar de werkelijkheid is dat velen gewoon niet herkend willen worden door iemand die ze al kennen.

Vreemdgaan is eigenlijk het wachtwoord hier, hoewel niet alle leden op deze site hun partners bedriegen. Sommigen hebben een open huwelijk of relatie en hebben een groot genoegen om als het ware een “second love” te hebben.

Second Love’s gratis en betaalde functies

Het basis gebruik van Second Love is gratis voor leden die zich inschrijven, maar er zijn functies waarvoor betaald moet worden om volledig van de datingsite gebruik te kunnen maken. Het gaat om de volgende functies: het ontvangen van nauwkeurige lijsten van andere leden die het beste aan je behoeftes kunnen voldoen, volledige communicatie (chat en berichten sturen), het bekijken van de foto’s van andere premium leden en gelijk zien wie er interesse in je heeft.

Er bestaan verschillende soorten lidmaatschappen op dit platform, dus je kan er een kiezen die het beste bij je past. Ze zijn in het algemeen beschikbaar voor een maand, 3 maanden of een half jaar. Er is ook een “promo” lidmaatschap dat erg populair is en je toegang geeft tot alle functies van Second Love.

Secondlove Prijs

Secondlove - Kosten en vergoedingen:

  • Je kunt gratis een profiel aanmaken en beginnen met zoeken naar andere leden met de zoekfunctie.
  • Maar als je van een volledige communicatie en andere functies, zoals een lijst met favorieten maken, wilt genieten, begint het lidmaatschap vanaf €25,82 per maand.

Review samenvatting

Korte feiten over Secondlove

Flirten is niet alleen voor singles!

Testresultaat:

Secondlove laatst getest July 2022 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de Nederlandse media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!