Logo
De beste datingsites van Nederland 2023

Be2 kosten in overzicht

Be2.nl

Be2.nl

vindt de perfecte match voor u

Onze mening

Wij hebben deze kwestie al geruime tijd bestudeerd  en zijn tot de conclusie gekomen dat deze vraag een langere uitleg vereist. Als je geïnteresseerd bent in een bepaalde sectie, raadpleeg dan de inhoudsopgave. Je wordt vervolgens naar de betreffende paragraaf geleid.

Be2 kosten in overzicht:

  1. Wat zijn de kosten: Be2 December 2023?
  2. Waarom deze Be2 kosten
  3. Be2 prijs: Is er iets gratis?
  4. Hoe kan je de Be2 kosten betalen?
  5. Is de Be2 prijs het waard?


Dit is de Be2 prijs in December 2023

Zoals bij bijna alle relatiebemiddeling sites heeft Be2 een divers lidmaatschapsmodel dat meer kosteneffectief wordt als men een langere lidmaatschapstermijn neemt.

  • 12 maanden = €24,90/maand
  • 6 maanden = €29,90/maand
  • 3 maanden = €49,90/maand

Het “beginners“ model van 3 maanden is een goede start om een idee van het product te krijgen. Het is ook de meest dure vanwege zijn korte termijn, waardoor men maandelijks voor de hoogste Be2 kosten opdraait.
Als je beslist om een lidmaatschap van zes maanden te nemen (en deze termijn is iets om te overwegen als je serieus op zoek bent naar een partner), dan betaal je flink wat minder geld per maand.
De derde optie heeft een lidmaatschapstermijn van een jaar en kost weer een paar euro’s minder per maand.

Be2 kosten, want…

Sinds zijn oprichting in 2004 hebben meer dan 36.000.000 internationale singles zich ingeschreven voor de persoonlijkheidstest. Om dit aantal te beheren, om de site Be2 te laten draaien (grote server, onderhoud, enz.), en om het partner matchingproces verder te ontwikkelen, zodat er veel meer juiste partnervoorstellen komen en om technisch met de tijd mee te draaien, is het nodig om voor de Be2 kosten te betalen.

Be2 prijs: Is er iets gratis?

Ja, niet alles wat je op de Be2 site doet, vraagt je om voor de kosten op te draaien. De registratie en het invullen van de vragenlijst zijn gratis. Je hoeft ook niet een prijs aan Be2 te betalen voor het maken van de persoonlijkheidstest. En zelfs het ontvangen van contactsuggesties is nog steeds gratis. Je kunt ook andere profielen (zonder foto) bekijken en ontvangen en standaard zoekopdrachten doen.

Let op: We hebben het niet over persoonlijke communicatie.

Hoe kan je de Be2 kosten betalen?

Momenteel kan je alleen met een creditkaart voor een Be2 lidmaatschap betalen.

Is de Be2 prijs het waard?

We krijgen vaak deze vraag: is de Be2 prijs het waard? Of heb ik meer kans met een andere aanbieder voor minder geld? Ons antwoord: Ja, je kunt meer kans hebben bij een andere aanbieder voor minder geld of zelfs een die gratis is.

Maar je kunt ook door een bliksem geraakt worden, want alles is mogelijk. Als je op zoek bent naar een serieuze partner voor het leven, dan zal je het hoogstwaarschijnlijk ergens vinden waar de anderen ook betalen. En dat ergens waar IEDEREEN voor betaald voor het vinden van een partner is hier.

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!