Logo
De beste datingsites van Nederland 2022
RussianCupid
Laatste update: 11/2022

RussianCupid

Dating Russland, daten met een Russische Vrouw

Algemene Indruk: 3

RussianCupid 2022

Iemand leren kennen en uiteindelijk een date hebben met iemand uit een ander land kan best moeilijk zijn. Russiancupid.com probeert Russische dating gemakkelijker te maken, vooral voor singles die uit Rusland komen of geïnteresseerd zijn in Russische singles. Deze datingsite wordt beheerd door Cupid Media die al sinds 1999 bestaat en 30.000.000 profielen heeft (dus je weet dat ze veel ervaring hebben in de online dating wereld).

Russiancupid heeft ongeveer 450.000 Russische singles voor het uitkiezen. Dit is een vrij groot aantal ongeacht of je in het buitenland of in eigen land wilt zoeken!

Review: Russiancupid.com login

Volgens onze review hebben de singles twee opties om op Russiancupid in te loggen. Je kan je Facebook profiel gebruiken om een account op te zetten, wat vaak veel sneller en gemakkelijker is. Natuurlijk voelt niet iedereen zich comfortabel met dit idee, dus je kan ook zelf een profiel aanmaken.

Als je eenmaal op de site bent en je profiel hebt ingevuld, mag je rondkijken. Er is een venster waarop je kunt zien wie er allemaal online staan, dus je kan bekijken wie je een bericht wilt sturen. 

Russiancupid functies

Russiancupid heeft veel functies zoals een intern berichtsysteem, vertaalmachine, tekst chat en zelfs een video chat optie. Jammer genoeg bestaat er nog geen mobiele versie, maar het is best gebruikersvriendelijk als je de site vanuit een mobiel apparaat bekijkt. Als je niet lastig gevallen wilt worden tijdens het bladeren van de site, kan je je profiel op ‘Busy’ zetten en dan weer op ‘Available’ (beschikbaar) als je eenmaal klaar bent.

Een conversatie beginnen kan soms lastig zijn, daarom biedt Russiancupid een ‘Toon interesse’ optie aan om aandacht te trekken van iemand die je leuk vindt. Je kunt ook zien wie je profiel heeft bezocht. De partnervoorstellen zijn gebaseerd op je voorkeuren, dus het is de moeite waard om deze lijst in aanmerking te nemen.

Is Russiancupid fake?

Als deel van het Cupid Media netwerk heeft Russiancupid in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan en opgebouwd als online dating professionals. Als gevolg daarvan hebben ze niet meer of minder fakes dan enig ander datingsite. Russian Cupid heeft waarschijnlijk een hoog aantal, omdat je er gratis een profiel kunt aanmaken, maar deze fakes zijn heel opvallend en zijn ook op een aantal andere dating sites te vinden. Het is altijd belangrijk om een beetje voorzichtig te zijn.

Is Russiancupid gratis?

Je kunt je bij Russiancupid gratis inschrijven. Je mag ook gratis zoeken en de profielen van andere leden bekijken. Echter, als je graag wilt communiceren dan is het nodig om voor een lidmaatschap te betalen. Dit is vaak bedoeld om je te beschermen tegen de fake singles die je proberen op te lichten.

RussianCupid Prijs

RussianCupid - Kosten en vergoedingen:

  • De registratie en aanmaak van je profiel is compleet gratis.
  • Als je graag berichten wilt sturen dan begint het lidmaatschap vanaf €7,50 per maand.

Review samenvatting

Korte feiten over RussianCupid

Dating Russland, daten met een Russische Vrouw

Testresultaat:

RussianCupid laatst getest November 2022 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de Nederlandse media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!