Logo
De beste datingsites van Nederland 2022

Wat is een dating scammer?

Onze mening

Als je net iemand online hebt ontmoet en ze vragen je om geld, dan moet je oppassen! Je bent in dit geval waarschijnlijk het doelwit van een dating scammer. Als iemand die je online ontmoet hebt geld vraagt, is het beter om niet aan zijn wensen te voldoen. Tenzij je ervoor klaar bent om geld te verliezen, want de kans is groot dat je er nooit een cent van terugziet. De meeste van deze scammers leven in het buitenland en proberen single vrouwen op te lichten met behulp van nepprofielen. Het doel van deze mensen is om zoveel mogelijk geld te ontvangen! Of ze alleen handelen of in groepen, is bijna onmogelijk om te achterhalen. 

Dating scammers zijn alleen maar uit op je geld. Alle complimenten en gebaren zijn alleen maar bedoeld om geld van je te pikken! 

De vrouwen worden vaak door Amerikaanse soldaten benaderd (de foto’s zijn gestolen!). Ze flirten veel en creëren een aantrekkelijke sfeer. De scammer wilt je graag ontmoeten na de eerste communicatie, maar heeft jammer genoeg geen middelen om dat te doen. Ze komen met de meest verschillende en ongelofelijke redenen waarom ze een tekort aan geld hebben! 

Jammer genoeg zijn er veel vrouwen die hun eigenwaarde niet kennen. Ze voelen zich eenzaam en vinden de dating scammer de zo gewilde grote liefde. Precies om deze reden geven vrouwen nog meer geld uit. Uiteraard vindt er geen ontmoeting plaats na het overboeken van geld, aangezien er nu opeens iets anders is gebeurd. Het geld is verdwenen en ze stoppen maar niet met het opwekken van medelijden. Elk jaar worden er op deze manier miljarden dollars gestolen. 

Hoe herken je een dating scammer?

Ze verdwijnen net zo snel als ze je hebben benaderd, als ze zien dat ze geen kans op succes hebben. Een overweldigend aantal complimenten uit de eerste de beste hoek kan een andere indicator zijn. De oplichter probeert zo snel mogelijk je vertrouwen en genegenheid te winnen. Als hij daarin slaagt, zal hij niet aarzelen om geld te vragen, maar op dat moment moet je het gewoon loslaten.

Wees voorzichtig en loop niet in de valstrik. Als iemand echt in je geïnteresseerd is, dan zal hij of zij een manier vinden om een eerste date waar te maken.
 

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!