Logo
De beste datingsites van Nederland 2022
Metjou
Laatste update: 12/2021

Metjou

Ontmoet je Match op MetJou!

Algemene Indruk: 3.5

Metjou 2022

MetJou.nl is een datingsite met een relatief eenvoudig idee; het is een plek om nieuwe mensen te ontmoeten voor vriendschappen of zelfs een relatie. Op dit moment staan er ten minste 2.000.000 singles geregistreerd met 180 nieuwe leden, die elke dag aansluiten.

Review van MetJou: Wat houdt het in?

Tijdens onze review zijn we erachter gekomen dat MetJou gericht is op een wat jonger publiek (van twintigers tot vroege veertigers), maar je vindt hier singles van alle leeftijden. Je kunt mensen vlakbij of ver uit je buurt zoeken; dat hangt helemaal van jezelf af. Om deze reden zijn de mensen hier heel divers en je zult leden vinden met verschillende achtergronden.

MetJou inloggen

Tijdens MetJou inloggen, kom je snel erachter dat er hier veel flexibiliteit wordt aangeboden bij je zoektocht naar andere leden. Het lijkt meer op een non-exclusieve datingsite, aangezien je zowel naar mannen en vrouwen kunt zoeken ongeacht je geslacht en je zoekinstellingen weer naar wens mag veranderen. Voor degenen die flexibel zijn is dit zeker een pluspunt!

Onze MetJou ervaringen: Welke functies zijn er beschikbaar?

Volgens onze ervaringen is MetJou een vrij populair platform hoewel een beetje simpel. Er bestaan verscheidene manieren om te communiceren, zoals een intern e-mail systeem, chat optie en zelfs “knipoogjes” sturen om interesse in iemand te tonen. De FotoZapper laat je profielfoto’s van verschillende leden zien en je kunt vervolgens op “Ja”, “Nee” of “Misschien” klikken, gebaseerd op of je iemand wel of niet leuk vindt. Als twee leden op elkaars foto’s “Ja” hebben geklikt, dan is er een match.

Uiteraard kan je ook naar singles zoeken op MetJou en de nodige veranderingen maken op de zoekfilters. Je kunt ook aangeven naar wat voor relatie je op zoek bent (serieuze relatie, vriendschap, casual, etc…). Als je voor een VIP lidmaatschap kiest, dan mag je extra foto’s bekijken, genieten van een betere zoek optie en zelfs zien wie je profiel heeft bezocht.

Metjou Prijs

Metjou - Kosten en vergoedingen:

  • Inschrijven, een profiel aanmaken en een foto uploaden zijn allemaal gratis.
  • Om te communiceren en om gebruik te maken van de betere zoek opties als VIP lid, begint het lidmaatschap vanaf  €11,99 per maand.

Review samenvatting

Korte feiten over Metjou

Ontmoet je Match op MetJou!

Testresultaat:

Metjou laatst getest December 2021 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de Nederlandse media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!