Logo
De beste datingsites van Nederland 2023

Contactadvertenties Nederland:
Verdere bruikbare contactadvertenties-portalen

Naast onze test winnaars hebben wij diverse verdere aanbevelenswaarde contactadvertenties-portalen gevonden, die in Nederland zijn relevant en die een echte kans op succesvolle flirts mogelijk maken.

» Bij voorkeur naar de test winnaars
  "Contactadvertenties-portalen"

Gratis review: goede en grote contactadvertenties portalen

Flirtcontacten

Algemene Indruk: 3

Flirtcontacten

Flirten, daten en veel meer

Flirtcontacten.nl is precies zoals het klinkt; een plek voor singles om mee te flirten! Hoewel het voornamelijk een sexdating site is, is het niet het enige onderwerp dat je hier kan zoeken. Met ongeveer 4.000.000 leden kan het heel leuk zijn om met verschillende mensen te flirten en vervolgens te kijken hoe het verder loopt. Kortom, er heerst hier een interessante mix van alles en nog wat.

Dus al met al is deze datingsite gericht op het beleven van veel plezier, waar je niet per se serieus over hoeft te zijn! Met een verscheidenheid aan functies, zoals de “Sexy Slot Machine”, zal je erachter komen dat het soms als een spel opereert en dat het een interessante resultaat kan hebben.

Prijs:

 • Inschrijven, een profiel aanmaken en foto’s uploaden zijn allemaal gratis (ook mensen toevoegen aan je lijst met “favorieten”).
 • Als je onbeperkt wilt communiceren en gebruik wilt maken van meer functies, dan is het nodig om een lidmaatschap te nemen vanaf 29,90 euro per maand.
Korte review Flirtcontacten
Match4Me

Algemene Indruk: 4

Match4Me

Dating voor hoger opgeleiden

Match4Me is gericht op singles met een bepaald niveau van onderwijs om ze de gelegenheid te geven om elkaar te ontmoeten en een duurzame relatie op te kunnen bouwen. De man/vrouw verhouding hier is ook vrij goed met 47% mannelijke leden en 53% vrouwelijke leden. In het algemeen zijn er ongeveer 100.000 leden te vinden op deze site. 

Hoewel je een match lijst ontvangt op basis van hoe goed en grondig je je profiel hebt ingevuld, is het ook mogelijk om zelf naar leden te zoeken. Dus er is voor iedere wil wel wat en sommige mensen willen inderdaad liever zelf actie ondernemen en niet steeds afhankelijk zijn van de contactsuggesties!

Prijs:

 • Je kan veel dingen gratis doen: en profiel opzetten, foto’s uploaden en zien wie er online is.
 • Als je onbeperkt wilt communiceren, dan beginnen de prijzen vanaf € 7,95 per maand.
Korte review Match4Me
Metjou

Algemene Indruk: 3.5

Metjou

Ontmoet je Match op MetJou!

MetJou.nl is een zeer eenvoudige datingsite met als doel om singles in Nederland te helpen om gelijkgestemde mensen te ontmoeten. Hoewel velen op dit platform op zoek zijn naar een date of zelfs een relatie, is het ook mogelijk om nieuwe vriendschappen te maken. Met meer dan 2.000.000 geregistreerde leden op de site, en 180 leden die elke dag aansluiten, ben je geneigd om leuke conversaties te starten en nieuwe mensen te ontmoeten.

Dus of het nu voor een relatie is, een nieuwe vriendschap of iets anders, bij MetJou kan je de richting nemen die je het meeste aanspreekt! Maar vergeet niet; als je open en direct communiceert, zal je het heel ver schoppen!

Prijs:

 • Inschrijven, een profiel aanmaken en een foto uploaden zijn allemaal gratis.
 • Om te communiceren en om gebruik te maken van de betere zoek opties als VIP lid, begint het lidmaatschap vanaf  €11,99 per maand.
Korte review Metjou
Pepper

Algemene Indruk: 4.5

Pepper

Vind ook je grote liefde op Pepper

Datingsite Pepper.nl is een bijzonder site, aangezien de profielen hier niet uit een gewone muur met teksten bestaan. In plaats daarvan creëer je een soort “collage”. Opgericht in 2011, heeft het de Thuiswinkel Awards in 2013 gewonnen voor Beste Datingsite. Met meer dan 10.000 leden en steeds groeiende, is dit een leuke en interessante manier om nieuwe mensen te leren kennen en ze hopelijk te ontmoeten!

Dankzij het unieke karakter van Pepper, zal je waarschijnlijk niet lang wachten om iemand te ontmoeten. Doe mee aan het concept en plaats foto’s waarmee je aan kunt geven waar je leven om draait. Dit zal je alleen maar helpen om de juiste persoon naar je toe te trekken!

Prijs:

 • Profiel aanmaken, foto’s uploaden en naar andere leden zoeken zijn allemaal gratis.
 • Om een “Full Member” te worden en te communiceren begint het lidmaatschap vanaf €8,50 per maand.
Korte review Pepper
Datingeasy

Algemene Indruk: 3

Datingeasy

Snel, leuk en betrouwbaar daten

Het kan soms moeilijk zijn om mensen te leren kennen voor dating of zelfs voor een relatie en om deze reden bestaat Datingeasy.nl. Ze doelen erop om singles te helpen elkaar te ontmoeten en elkaar beter te leren kennen tot op een dieper niveau. Met meer dan 2.000.000 leden zijn de kansen erg hoog om dit allemaal waar te maken. Volgens de homepage melden zich (gemiddeld) 180 singles dagelijks aan.

De functie van Datingeasy is om gewoon mensen te leren kennen en om te kijken hoe het verder gaat lopen. Er is veel vrij spel, maar zo lang je beleefd en actief blijft, kunnen de singles hier heel open zijn over veel verschillende dingen!

Prijs:

 • Inschrijven bij Datingeasy kost niets en je kunt ook gratis een profiel aanmaken.  
 • Voor onbeperkte communicatie beginnen de lidmaatschapsprijzen vanaf €11,99 per maand.
Korte review Datingeasy
Nieuwerelatie

Algemene Indruk: 4

Nieuwerelatie

vind bij ons je nieuwe relatie

Als je boven de veertig bent en je je afvraagt waar alle single mensen zich bevinden, dan is er een nieuwe manier om ze te ontmoeten. Met ongeveer 72.000 gebruikers, die zich al hebben geregistreerd, biedt nieuwerelatie.nl je een kans om mensen van je eigen leeftijd te ontmoeten. Maak je geen zorgen als je niet precies weet wat je wilt. De meeste mensen hier staan open voor verschillende mogelijkheden.

Alles wat je moet doen is een kijkje nemen naar de Foto Muur om te zien wat voor mogelijkheden er beschikbaar zijn! Dit is een goede manier om een snel overzicht te krijgen van ten minste de visuele aspecten van veel singles en om te begrijpen welke leden je kunt benaderen, wat we zeker aanraden om te doen.

Prijs:

 • Inschrijven, een profiel aanmaken en een foto uploaden zijn allemaal gratis (je mag zelfs enkele foto’s uploaden).
 • Voor een onbeperkte communicatie begint het lidmaatschap vanaf €7,50 per maand.
Korte review Nieuwerelatie
Lovescout24

Algemene Indruk: 4

Lovescout24

Schrijf je gratis in en ontmoet singles in jouw regio

De oude FriendScout24.nl is nu getransformeerd en veranderd in LoveScout24. Dit vlotte nieuwe portaal trekt ongeveer 500 nieuwe gebruikers per dag in Nederland en heeft al vanaf de start meer dan 35.000.000 leden. De meerderheid van hen willen graag chatten, flirten en misschien ook daten.

Je wordt hier tot niets gedwongen; je meldt je gewoon aan en besluit wat je wilt doen, met wie je wilt praten en of je wel of niet een ontmoeting wilt. Bij Love Scout maak jij de beslissingen en besluit jij wanneer het tijd is om die speciale persoon te ontmoeten.

Prijs:

 • Je kunt je gratis inschrijven en je profiel invullen. Je kunt tevens gratis naar singles zoeken.
 • Om actief te kunnen communiceren, beginnen de prijzen van een lidmaatschap vanaf €9,99/maand.
Korte review Lovescout24

De beste contactadvertenties sites

Of wil je liever bij de beste flirten en daten?

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!