Logo
De beste datingsites van Nederland 2024
de-top-drie-belangrijke-tips-voor-flirten-op-het-web

De gids naar duurzaam succes:
De top drie belangrijke tips voor flirten op het web

Enkele singles die online op zoek gaan naar een partner vragen zich soms af hoe ze het beste kunnen overkomen. Bestaan er regels bij online dating?

Eerlijkheid en gezonde zelfkennis tellen tot de belangrijkste punten bij online flirten. Waar u echter nog op moet letten, kunt u hieronder lezen…

De beste online relatiebemiddeling

Steeds weer horen we van de tips over dingen, die men doen of laten moet of flirttips voor de tong, voor de ogen en de kleding. Maar welke drie tips zou men in ieder geval ter harte moeten nemen als men op jacht gaan?

Wij hebben eens onze oren opengezet en in wezen zeggen alle deskundigen hetzelfde, namelijk dit:

Het belangrijkste: Schat jezelf op de juiste wijze in!

Ongeveer tweederde van alle partner-zoekers hebben ofwel geen idee hoe ze zichzelf het beste op het partnermarkt kunnen profileren of ze hebben al van te voren geen zelfkennis. De bittere pil: meestal wordt de eigen „marktwaarde“ te hoog ingeschat...

Het meest noodzakelijke: accepteer veranderingen in je leven!

Niets zal veranderen, als je leven zo blijven moet, als het is. Ofwel de partner mag je leven een beetje veranderen of je blijf je levenlang single.

Het moeilijkste: toehappen, als Mr./Ms . Right in de aanbieding is

Mr. en Ms. Right staan vaker op de menukaart, als men denkt. Maar: als de wenspartner erop staat, gelieve dan direct met hem een ontmoeting regelen en de volgende datum zo snel mogelijk vastleggen. Niet denken: „Even zien wat er morgen op de kaart staat, misschien smaakt hij/zij wel beter toch?“ Met zulke methoden treft u misschien in één op de 100 gevallen doel – bij de rest van de gevallen, kaapt een volgende zoeker naar een relatie uw gebakje met slagroom voor uw neus weg.

Overigens is er voor tweederde, van degene die zichzelf verkeerd inschatten nog een aantekening: een behoorlijk deel van hen zou namelijk een uitstekende kansen hebben gehad als ze zich beter ‘verkocht’ hadden - bij online dating zou dit bijvoorbeeld betekenen betere foto's en meer geschikte profielen. Online-daters moeten soms ook hun doelvoorstellingen iets aanpassen (leeftijd, afstand). Denk toch alstublieft eens aan zoiets: een actieradius van 25 kilometer is vaak te klein – was er niet op 50 kilometer afstand ergens een grote stad? Als dat zo is – waarom vergroot u dan uw radius niet?

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!