Logo
De beste datingsites van Nederland 2022
50plusmatch
Laatste update: 12/2021

50plusmatch

Dating voor actieve 50-plussers

Algemene Indruk: 4

50plusmatch 2022

50plus match is speciaal op maat gemaakt voor singles boven de leeftijd van 50 jaar die op zoek zijn naar een vriendschap of relatie. In de meeste gevallen hebben velen hier al enige ervaring op dit gebied (de meesten zijn uit elkaar, gescheiden of weduwe).

Op dit moment staan er meer dan 10.000 leden ingeschreven.

De eerste stap: 50plusmatch inloggen

Bij het inloggen kan je aangeven of je geïnteresseerd bent in mannen of vrouwen. Het registratie proces bij 50plusmatch duurt niet lang, hoewel het invullen van het profiel soms wat vervelend en saai kan worden. Maar je mag wel tot 10 foto’s uploaden (wat een goed idee is als je andere singles een indruk wilt geven over je interesses en hobby’s!).

50plusmatch ervaringen: Wat kan je verwachten

Onze ervaringen van 50plusmatch zijn positief. Een van het meest indrukwekkende aspect van dit platform is het gevoel van een gemeenschap. Er zijn hier veel singles te vinden die best open en vriendelijk zijn en die graag nieuwe dingen willen uitproberen. De “Things2Share” functie geeft mensen de mogelijkheid om samen over verschillende onderwerpen te spreken en je kunt er ook online spelletjes spelen met andere leden.

50plusmatch.nl review: Extra voordelen

Aangezien veiligheid een belangrijk onderdeel is van een datingsite, kwamen we er tijdens onze review van 50plusmatch achter dat de profielen hier handmatig gecontroleerd worden door de beheerders om nepprofielen te vermijden. Je kunt deze dienst ook op je mobiele apparaat downloaden (de iOS en Android app versies zijn verkrijgbaar vanwege het gebruikersgemak). De handmatige controle van de profielen is in feite een van de meest belangrijke functies waarover de site beschikt; je hebt een zeer kleine kans om nepprofielen tegen te komen!

Wat zijn de 50plusmatch kosten?

Er bestaan verschillende soorten lidmaatschappen op 50plusmatch waarbij je extra kosten maakt om van meerdere functies gebruik te kunnen maken. Je kunt kiezen uit een lidmaatschap van 1 maand (vaak de duurste optie), 3 maanden, 6 maanden en zelfs 12 maanden. In het algemeen worden de maandelijkse prijzen lager als je beslist om langer van deze diensten gebruik te maken.

50plusmatch Prijs

50plusmatch - Kosten en vergoedingen:

  • Je kan jezelf gratis aanmelden, foto’s uploaden en zelfs een paar berichten gratis versturen.
  • Voor onbeperkte communicatie en gebruik van de “Things2Share” functie begint het lidmaatschap vanaf € 7,95 per maand.

Review samenvatting

Korte feiten over 50plusmatch

Dating voor actieve 50-plussers

Testresultaat:

50plusmatch laatst getest December 2021 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de Nederlandse media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!