Logo
De beste datingsites van Nederland 2022
C-Date
Laatste update: 07/2022

C-Date

Mijn eerste keus voor casual daten

Algemene Indruk: 5

C-Date 2022

Voor degenen die graag willen genieten van het plezier van sex zonder verplichtingen, is C-Date waarschijnlijk een van de beste opties. Dit geldt ook bij vreemdgaan; vreemdgaande echtgenoten en echtgenotes zullen net zo goed gebruik maken van C-Date als singles en andere mensen zonder partner.

Met 350.000 Nederlandse leden bestaat er een grote keuze voor de mensen die willen vreemdgaan. Dus waar wacht je nog op? Ten slotte beschouwen we het als…

…de nummer 1 vreemdgaan site.

Hoe ik bij  Cdate inlog

Degenen die bij C-Date inloggen zullen het een van de beste man/vrouw verhouding van veel affaire dating sites vinden. Deze site blijkt heel waardevol te zijn en wordt veel in de media aangeprezen, althans in Europa. De relatief hoge kosten voor de mannelijke gebruikers verzekert de betalende leden van een realistische kans op een spontane casual date.

Hoe goed is C-Date eigenlijk?

C-Date is een geweldige vreemdgaan site waar je veel plezier kunt beleven en je fantasieën kunt uitleven. Met behulp van onze tips kan je een stijlvol begin maken, waardoor je op zal vallen tussen de menigte in deze affaire site. Het zal ook duidelijk worden hoe gemakkelijk het eigenlijk is om je doelen te bereiken en je verlangens te bevredigen.

Het goede van C-Date is dat je gelijk gelijkgestemde mensen ontmoet zonder dat je hoeft te lijden van een vloed van saaie dates om vervolgens er achter te komen dat de andere partij alleen geïnteresseerd is in een lange termijn relatie.

Onthoud: Bij C-Date zullen de gebruikers moeten overwegen hoe ze zichzelf tonen en hoe ze met de anderen communiceren. Op basis van onze eigen test en review zijn we er achter gekomen dat het gemiddeld ongeveer twee weken neemt voordat er een erotische date plaatsvindt. In het leeftijdsgroep onder de 30 kan men 1-2 antwoorden op elke 10 gebruikers verwachten. Bij het leeftijdsgroep boven de 30 is er een aanzienlijke verbetering met gebruikers die gemiddeld 3-4 antwoorden op de 10 ontvangen. Als je rustig en beleefd schrijft, dan heb je meer kansen.

Een zeer positief feit die we hebben opgemerkt, was dat de vrouwen ook een antwoord terug schreven aan onze mannelijke test profielen. Gemiddeld, of zelfs meer dan de ‘standaard’ dating sites, blijken de vrouwelijke daters hier precies te weten wat ze willen!

Een affaire vinden op C-Date.nl: Geheimhouding en discretie bij vreemdgaan

Casual dating bij C-Date is niet altijd iets wat mensen willen verbergen, maar degenen die vreemdgaan willen uitproberen, zullen het waarschijnlijk wel geheim willen houden. Als gevolg daarvan zijn sex dating sites, zoals C-Date, perfect, aangezien zij een bijna volledige anonimiteit aan de gebruiker bieden. Zelfs op het gebied van profielfoto’s op gebruiker accounts worden de beelden vervaagd om de privacy van de eigenaar te beschermen. Deze beelden kunnen alleen getoond worden als de persoon in kwestie dat toestaat.

C-Date Prijs

C-Date - Kosten en vergoedingen:

  • Onbeperkte toegang tot C-Date is gratis voor vrouwen.
  • Mannen kunnen gratis een profiel aanmaken en contactsuggesties ontvangen.
  • Voor onbeperkte toegang begint een lidmaatschap vanaf €19,90 per maand.

Review samenvatting

Korte feiten over C-Date

Mijn eerste keus voor casual daten

Testresultaat:

C-Date laatst getest July 2022 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de Nederlandse media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!