Logo
De beste datingsites van Nederland 2022
Victoria Milan
Laatste update: 07/2022

Victoria Milan

Heerlef de Passie - Begin een Affaire

Algemene Indruk: 4

Victoria Milan 2022

Victoria Milan review: Dit zijn de feiten!

Wil je meer weten over VictoriaMilan.nl? Geen probleem! In onze review vind je de belangrijkste feiten over VictoriaMilan.nl die we voor je hebben uitgetest in onze categorie “vreemdgaan”.

Het online dating portaal Victoria Milan is bedoeld voor de mensen die willen vreemdgaan. Singles die gewoon een ongecompliceerde affaire zoeken en geen bezwaar hebben om er een met een getrouwde persoon te hebben, zijn hier uiteraard welkom.

Opgericht in Noorwegen in 2010 is Victoria Milan nu wereldwijd te vinden en is in totaal 33 landen vertegenwoordigd. Tot nu toe zijn er ongeveer 4,5 miljoen registraties geteld.

Het verlangen naar sexdating, of vreemdgaan, is ook enorm in Nederland!

Het portaal is al een paar jaar op de markt, dus sommige Nederlanders weten al meer over dit onderwerp en zijn bekend met de site. Tijdens onze Victoria Milan review hebben we uiteraard onderzoek gedaan en zijn erachter gekomen dat er 35.000 Nederlandse gebruikers op de site staan ingeschreven.

Dit zijn de ervaringen uit onze Victoria Milan review

In alle eerlijkheid, tot nu toe is er geen vreemdgaan site geweest die zo goed voldoet aan de behoeftes van potentiele vreemdgangers zoals deze doet. Alleen een kijkje op het foto gedeelte is al genoeg.

Het begint met het feit dat Victoria Milan je een praktische en geschikte functie op hun pagina biedt als je bijvoorbeeld met de volgende vraag komt: “Hoe kan ik een anonieme en indrukwekkende foto uploaden?”

De volgende stap is om de handige tool te gebruiken waarmee je of delen van je foto kunt vervagen of stukjes eruit kunt knippen. Je beslist dan welke foto’s van jou zichtbaar zijn. Als dat niet vooruitziend is, dan weten we het ook niet meer!

Terwijl je bezig bent met het aanmaken van je profiel, kan je alvast een kijkje nemen naar het ledenbestand van Victoria Milan om te zien of er passende leden in je omgeving zijn. Je kunt natuurlijk de instellingen op elk moment veranderen d.w.z. de leeftijd van een potentiele affaire staat niet op een steen gebeiteld. Als je geen vrouwen tussen de 18-100 jaar uit Amsterdam wilt zien verschijnen op je resultaten lijst, dan kan je dat gewoon veranderen ;). Wat we ook tegen zijn gekomen tijdens onze Victoria Milan review is de discretie die de vreemdgaan site aan zijn gebruiker biedt.

Als je partner plots verschijnt…

… dan zal het PANIEK knopje je helpen om gelijk over te schakelen naar een doorsnee website. Ze zijn ook discreet op het gebied van rekeningafschriften. Ten slotte, een geheime affaire moet ook “100% jouw geheim” blijven, zoals het idee van dating op Victoria Milan staat aangegeven. Daarom is het hele betalingsproces goed doordacht, zodat er op je bankafschrift geen wantrouw opwekkende details verschijnen.

Victoria Milan inloggen: Simpel en snel!

Je hoeft alleen maar een e-mail adres, gebruikersnaam en wachtwoord op te geven. Na registratie kan je gelijk op Victoria Milan inloggen. Om de site verder te kunnen verkennen, is het nodig om je e-mail account te verifiëren. Dit gebeurt meestal binnen een minuut. Nu kan je je gewoon concentreren op het invullen van je profiel. Dit is belangrijk, want zonder een profielfoto kan je, bijvoorbeeld, de matching functie die op een “Flirt Carousel” lijkt, niet gebruiken! In onze Victoria Milan review geven we aan dat dating leuk is als je je profiel met veel informatie invult, zodat meer gebruikers je kunnen bereiken. Maar maak je geen zorgen! Je kunt een paar details weg laten als je niet wilt dat iedereen het ziet! Om in de zoekfuncties als een echte gebruiker te verschijnen, is de verificatie van je profiel al genoeg. Dit kan via, bijvoorbeeld, een telefoonnummer, Google+ account of verschillende e-mail adressen van Yahoo! en Microsoft worden gedaan.

Victoria Milan ervaring: De kleine tekortkoming!

De relatief uitgebreide vragenlijst kan echter een nadeel zijn, aangezien je veel informatie over jezelf op Victoria Milan weggeeft. Dit is vaak veel discreter op andere portalen. Eigenschappen zoals gezichtshaar, seks drive of een geheim liefdesnest zijn uiteraard belangrijk voor een potentiele vreemdgaan kandidaat, maar de meesten richten zich, volgens onze ervaring, meer op beeld materiaal bij Victoria Milan dating.

Victoria Milan gratis: De feiten 

Het enige wat gratis is op Victoria Milan, is de registratie, het aanmaken van je profiel en het zoeken naar erotische contacten. Als je de andere gebruikers actief wilt schrijven, dan is het nodig om een betaald premium lidmaatschap te nemen.

Victoria Milan Prijs

Victoria Milan - Kosten en vergoedingen:

  • 3 maanden = €39/maand
  • 6 maanden = €29€/maand
  • 12 maanden = €19€/maand

Review samenvatting

Korte feiten over Victoria Milan

Heerlef de Passie - Begin een Affaire

Testresultaat:

Victoria Milan laatst getest July 2022 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de Nederlandse media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!